THE COCOON ™: Sex Melayu
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

04 December 2008

Sex MelayuSex Melayu khususnya bagi pelaku sex melayu sebelum nikah merupakan kejahatan yang sangat besar yang memberi kesan amat buruk kepada pelaku Sex Melayu (khususnya bagi sex melayu sebelum nikah) itu sendiri, khususnya dan kepada seluruh keluarganya. Di zaman sekarang di mana banyaknya saluran dan media yang berusaha menyeret kearah perbuatan keji (Sex Melayu) ini, maka amat perlu untuk setiap orang mengetahui bahaya dan akibat buruk yang timbul dari dosa Sex Melayu (khususnya bagi sex melayu sebelum nikah), Kita semua hendaklah lebih berhati-hati dan berwaspada agar tidak terjerumus , hatta ,walaupun hanya mendekatinya.


Di antara akibat buruk dan bahaya tersebut adalah:


  • Pelaku Sex Melayu (khususnya bagi sex melayu sebelum nikah) membunuh rasa malu, padahal dalam Islam malu merupakan suatu hal yang amat diambil berat dan perhiasan yang sangat indah khasnya bagi wanita.
  • Kesempitan hati dan dada selalu meliputi para pelaku Sex Melayu (khususnya bagi sex melayu sebelum nikah). Apa yang ia dapati dalam kehidupan ini adalah sebalik dari apa yang diingininya. Ini adalah kerana, orang yang mencari kenikmatan hidup dengan cara bermaksiat kepada Allah maka Allah akan memberikan yang sebaliknya dari apa yang dia inginkan, dan Allah tidak menjadikan maksiat sebagai jalan untuk mendapatkan kebaikan dan kebahagiaan.
  • Sex Melayu (khususnya bagi sex melayu sebelum nikah) dapat menyemai permusuhan dan menyalakan api dendam antara keluarga wanita dengan lelaki yang telah melakukan Sex dengannya.
BERTAUBAT

Bertaubat ini bukan khusus hanya kepada pelaku Sex Melayu (khususnya bagi sex melayu sebelum nikah), bahkan kepada sesiapa sahaja yang menunjukkan jalan untuk terjadinya sex, membantu dan memberi peluang kepada pelakunya dan siapa saja yang ikut terlibat di dalamnya. Hendaknya mereka semua segera kembali dan bertaubat dengan sungguh-sungguh, menyesali apa yang pernah dilakukannya dan berusaha sekuat tenaga untuk tidak kembali melakukannya. Dan yang paling penting adalah memutuskan hubungun dengan siapa sahaja dan apa sahaja yang boleh menarik ke arah perbuatan keji tersebut. Dengan demikian diharapkan Allah akan menerima taubat itu dan mengampuni segala dosa yang pernah dilakukan, dan ingatlah, tidak ada istilah ‘putus asa’ dalam mencari rahmat Allah.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here