THE COCOON ™: Apr 28, 2010
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

28 April 2010

Bermula Semula di titik asal

0 EDITOR COMPLAINING
Salam to all.

hampir dua bulan jugak rasanya aku tak online ni. biasa la kalau dah bil internet aku dah tak berbayar dan bersyukur aku ke hadrat ilahi pada sapa-sapa la jiran tetangga kat umah aku ni yang pasang wireless.. dapat la aku guna internet percuma. baru je aku dapat discover yang kat umah aku ni ada orang guna wireless. so dapat la aku guna internet.

memandang kija aku sekarang dah tak macam kija aku dulu, so memang jarang sangat aku nak online. sabtu ahad dah memang kompom balik kija pukul 12. letih sangat gini kalau nak online je. Farmville aku kat Facebook pon aku dah lama tinggal siap dengan team bola aku kat Premier League. huhuh so aku pass la password Facebook aku kat adik aku. suh dia tengok tengokkan ladang dengan team bola aku yang dah lama tak terusik nieh.

bersyukur gak aku ke hadrat ilahi, bulan ni ada rezeki lebih, dan agak jimat gak la kan time gaji. aku nak mintak maaf gak la kat  family aku sebab aku ni memang menyusahkan. nak mintak tolong kat kengkawan, aku segan, nak mintak tolong kat family pon aku segan. tapi aku mintak gak tolong dan aku rasa aku ni dah menyusahkan adik-adik aku, orang tua aku. derang ada komitmen lain dan aku pon ada komitmen lain. huhuuh bila la aku nak boleh jadi indie dalam life aku sendiri. aku memang tengah mengharungi dan cuba untuk berdikari.

memang tak semua benda aku boleh cerita kat sini. ada yang boleh aku kongsi, aku akan kongsi kat sini. yang tak boleh kongsi tu, paham2 sendiri la yek. untuk orang-orang persendirian yang terasa dengan aku, rasa tertipu atau sebagainya, aku mintak maaf sangat-sangat. aku pon tak tahu sebab pe jadi camtu yek. aku ni memang yg seorang complicated sket.

sok kije pagi. hari ni aku offday. ikut plan awal nak g umah matyen ni. tapi rasa cam malas, so aku bank in je kat ko matyen. hahahhaa.. nanti2 aku pegi umah ko. nak gak lepak2 pastu ngeteh macam dulu. hahahah kat sini, takde member sangat aku nak lepak. ada gak member tempat kije ajak lepak main badminton malam-malam atau main futsal tapi bukan aku tak minat, aku dah lama tak bersukan dan aku malas. heheheh aku suka guna masa yang aku ada ni lepas kerja untuk berehat. gunakan masa yang aku ada untuk bersantai kat umah je. tu la jenis aku.

sambung lain kali..
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here