THE COCOON ™: Apr 1, 2009
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

01 April 2009

Perkenalan Pasal Aku

0 EDITOR COMPLAINING
assalammualaikum wbt..

nih aku nak kenal kan... diri aku sendiri. hahaha... ada yang tahu pasal aku, dan ada yang tak tahu.. pe yang aku nak bagi tahu tak perlu suma tahu sebab bagi aku, pe yang korang tahu, mungkin aku pon tahu atau korang sendiri tak tahu apa yang korang tahu untuk bagitahu aku... WHAT THE HELL...!!!


aku nih banyak la panggilan, kat kolej dulu.. waktu aku masih di alam pengajian, ada orang kenal aku dengan nama uncle adlie, wan adlie, acid rain, acidness, wan, wanted, phiber, phiber opthic and lastly Tomatoman... haha... semua nih bercampur dengan panggilan aku dan nick aku kat IRC, KAMPUNGCHAT, YM, KEDAHONLINE and etc. aku dah ceburi dunia world wide web nih sejak tahun 1999 rasanya....

aku ingat lagi ar.. hahaha.. memang klako sket nih..(bagi aku la), punya la dulu aku tak tahu dan tak kenal pasal internet neh, aku ajak adik aku masuk cc sebab adik aku je penah masuk Cyber Cafe waktu tu.. mana la aku kenal la menatang alah CC dan internet neh kan.. dah macam Loser lak rasa... hahah..

sejak adik aku yang kenalkan kat aku pasal benda nih... aku dah jadik seronok. tu la langkah pertama aku ke dalam dunia internet nih.. dan untuk pengetahuan sesape pon.. setiap nick yang aku guna, ada maksud tertentu la... hahah takkan aku nak cerita, ada yang penah dengar nick AcidBurn? haha.. feymes tu kat kampungchat, salah seorang Moderator kat kampungchat kalau tak silap aku ar. ada orang ingat aku nih AcidBurn. tapi bukan. aku guna nick Acid_RAIN nih tahun 2000/2001 kalau tak silap aku, member aku atau merangkap sebagai tok guru aku.. hehe.. nick Poko_Lolo, duk tgh top dengan cenel boyztaiping, perak, kat IRC dulu. skang dah tak tahu la kan. tu la yang banyak mengajar aku gak tuh... pas abih grad, dah terpisah dan lost contact, aku sambung lak blaja kat Sungai Petani, ada sorang otai nih.. bukan sorang, tapi banyak. cuma derang jenis tak ngaku la. ye la... kan otai. mana nak ngaku terer.. tapi aku tahu derang terer... hahha.. salah sorangnya nih.. nak kena acknowledge <-- betoi dak aku eja? haha... nick Jahred, Atomic, Matnet dan ahli lembaga kedahonline.. haha.. tu la otai-otai yang aku tahu... banyak kalau nak sebut nama... mintak maaf kepada otai yang tak sebut nama.. bukan tak ingat tapi lupa... hahah..

tu la serba sedikit susur galur life aku dan camne nick aku nih suma leh wujud. (tetiba lak macam malas nak menaip).. hahhaa..

sambil mengarang, sambil layan Ninja Warrior kat cenel 5 (singapore).. tu pasal otak tak brape nak gerak. dah tu lak tak isap rokok lagik pas pekena Bubur Ayam McD.. hahahaha... suma pasal iklan je. hahah....

lagi satu... tertinggal lak... otai-otai kat tempat kija aku... merangkap bos dan kengkawan...Mat Yen, Airil, Nik Kecik, Nik besar, Mat Det, Azhar the Matrix.. hahaha.. yang banyak bagi sokongan.. dan ilmu yang di perturunkan sampai aku leh dapat warning letter... hahaha.. saje je. warning letter tu adalah salah aku sendiri... hahahha... gurau je..

dah suma acknowledge... kira dah leh tamat ar nih...

sekian, wassala



Berkhidmat Untuk Negara
Read more

Best tol hari nih

0 EDITOR COMPLAINING
assalammualaikum wbt...

bertemu lagi kita di rancangan adik @ 9.. haha.. cam pengacara rancangan lak aku nih.. perasan je lebey. pe yang best pasal hari nih? hari nih sama gak macam hari hari yang lain..takde beza cuma yang membezakanya ialah, aku rasa macam best je bila dah sampai masa nak balik kije. hahaha.. tu je yang aku nak bagitahu.


tapi hari nih aku balik lewat. memandangkan hujan turun dengan lebat dalam pukul 4.30 tadi, sampai la ke pukul 6 lebey macam tu ar. bukan pe, aku nih dah serik la dengan hujan dan jalan licin. jadi macam fobia sket. satu aku nak bagi tahu dan kongsi pendapat... kita nih dah berhati-hati buat semua benda dan kerja tapi kalau orang lain tak berhati-hati dan ambil berat macam kita pon tak guna gak kan. macam tu la yang jadi kat aku nih, aku dah berhati-hati gak... tapi sama je. tetap eksiden gak. teruk kan macam tu. tapi takpe. aku dah full recovery nih kira dah ok la cuma tempat luka tu gatal-gatal sket. korang tahu je la macam mana rasa bila rasa nak garuk je tempat luka tu... hehehhe..

minggu lepas ex housemate aku merangkap gak orang yang rapat dengan aku, ada kol. hahah... dah lama giler aku tak dengar pasal dia. dia pon dah gelakkan aku je. apa taknya, slang kedah dah tenggelam abih, yang nak masyuk slang johor je... hahaha.. cam sial je aku nih. dia cakap nak kasi hp dia kat aku, tunggu punya tunggu, takde respon pe pon.... num opis dia aku lak terdelete. opss.. silap, bukan ter"delete", tapi aku nyer call log tu dah automatic padam lepas sehari. memang aku setup hp aku macam tu pon... huhuhuh...

nih aku ada pesanan untuk memba aku nih...weh emi... kol aku balik. num hp hang nih aku takdak ...

sekian,

wassalam...

Berkhidmat Untuk Negara.
acidness
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here