THE COCOON ™: Aug 16, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

16 August 2011

Time to get tough

0 EDITOR COMPLAINING

Positive thought, positive vibe or positive feeling plays a very important role in keeping us going when life gets tough. I'm sure you've heard the phrase "when the going gets tough, the tough get going".


Positive thought will attract positive thought and negative thought will attract negative thought. This is the a universal law we learn from the principle of law of attraction.
But how do you stay positive when your life gets tough?
Here are some suggestions...
Everyone in his/her life will experience those days when everything seems to go wrong despite the best efforts. This is very normal and when it happens, you must learn to stay calm and positive because if you freak out, things will get worse. So what you need to do is to deal with it. You'll feel much better if you do that. Upsetting over or dwelling on your misfortunes is a waste of your energy. Things will get better if you react and use the energy in the positive way.

For the hard ways, you can do like this :

1. Don't smile
Smiling gives someone permission to think you don't really mean what you say as you have this big grin on your face
2. Stand your ground
Backing off is wishy-washy. Standing your ground gives weight to your intention. This means both physically and verbally
3. Tell the truth
Let the other person know what you are feeling. Let them know you aren't comfortable with what they are doing
4. Agree when it's unexpected
If someone tells you you're being silly, agree. They have no place to go after that. "You're a bit touchy." "You're right, I am." It takes the wind out of their sails
5. Don't point fingers
If you intend to tell someone you don't like their behaviour, start sentences with how you feel, not what's wrong with them. Pointing an accusatory finger will only make them more defensive
6. Make up a list of handy excuses
This will get you out of situations long enough to see clearly what's going on before you put yourself back in the fray
7. Change your mind whenever you want to
You have the right to change your mind, whether it's two minutes, two hours or two months after the fact. There will be times when you don't want to honour your commitments
8. Keep things short and sweet
Gabbling won't help, it just gives the other person rope to hang you with
9. Don't engage
Never apologise or explain. Don't supply fuel for someone to use against you
10. Get your 'no' in quickly
Set your marker right at the beginning of the discussion. You can always change your mind later, but if you say it fast, it's out on the table and can't be ignored


I don't offer apologies or excuses, nor do I put someone else's needs before mine. Becoming less nice has made me a nicer person.


So the best action to take when life gets tough is to stay positive. Remember that every adversity carries with it the seeds of a greater benefit.


How being nasty can improve your life

Read more

1Kampus.com : a Bit RevieW Part 2

2 EDITOR COMPLAINING



Isi masa yang terluang untuk buat 1 entry blog yang menarik berkenaan 1kampus.com, dan korang mungkin pemenang yang bertuah! Just for fun untuk mereka yang nak dapat duit raya lebih. hehehe..

Syarat-syarat penyertaan
1. Peserta terdiri daripada member 1kampus.com. If belum join bleh join. (guna facebook connect pun boleh)
2. Buat satu entry yang menarik berkenaan "1kampus.com" dan postkan diblog anda.
3. Letak link 1kampus.com kat bawah entry yang korang da buat.
3. Sharekan link blog anda di FORUM 1Kampus.com - ( bit.ly/rayacontest )
4. Blog anda akan kami iklankan dalam facebook 1kampus - facebook.com/1kampus
5. Like terbanyak untuk entry anda terbanyak membantu anda untuk menang contest.
Hadiah :
Tempat Pertama
RM50 CASH + 3 Tahun Hosting Tajaan CoolServer (Tanpa domain) + RM 50 Voucher dari The 7th boutique

Tempat Kedua
RM20 + 3 Tahun Hosting Percuma Tajaan CoolServer (Tanpa domain) + RM 30 Voucher dari The 7th boutique

Tempat ketiga
RM10 + 3 Tahun Hosting Percuma Tajaan CoolServer (Tanpa domain) + RM 15 Voucher dari The 7th boutique

Saguhati x 4 Orang
Tempat keempat
Topup RM5 + 16 muffins (worth RM35 include postage) tajaan The 7th Muffins
Tempat kelima
Topup RM5 + 9 muffins ( worth RM 25 include postage) tajaan The 7th Muffins
Tempat keenam
Topup RM5 + 4 muffins (worth RM13 include postage) tajaan The 7th Muffins
Tempat ketujuh
Topup RM5

* Hosting tertakhluk kepada terma dan syarat pihak penaja. Term & Condition apply.
(Blog pemenang akan diberi topap extra rm 5 sekiranya kami spotted dalam google bila search 1kampus)

Tarikh Penyertaan :
1. Buat entry dan postkan di forum: MULA = 03/08/2011 (Rabu) dan TAMAT = 25/08/2011 (Khamis)
2. Proses meng'like' entry & blog: MULA = 03/08/2011 (Rabu) dan TAMAT = 31/08/2011 (Rabu)
3. Keputusan akan diumumkan pada 1 syawal ( 01/09/2011 ) Khamis.

Permarkahan Blog :
30% = 6 juri yang terdiri daripada krew 1kampus.
70% = Like daripada juri awam yang terdiri daripada ahli facebook.com

Ciri-ciri yg diadili oleh 6 juri (1 juri max 5 markah):
1 ) Ada link ke 1kampus.com (1 markah)
2 ) Rekabentuk blog yang menarik (1 markah)
3 ) Entri contest (1kampus) yang menarik (1 markah)
4 ) Ada slogan pertandingan "1Kampus.com Saya mahu duit raya! Yeah!" (1 markah)
5 ) Happy point, klu juri seronok baca, 1 markah korang dapat (1 markah)

Jadi, setiap juri akan bagi anda 5 markah berdasarkan 5 kriteria kat atas. Total markah adalah 30 markah dari 6 juri dari krew 1kampus. Krew yang join contest tak boleh judge entri sendiri. Apa-apa pun, 70% adalah markah penentuan yang datang dari non-krew di facebook. Lagi banyak like, lagi senang nak menang duit raya. 

Contest adil dan saksama, ramai-ramai jadi saksi bleh tengok sapa bakal menang live dari fans pagefacebook.com/1kampus

Contest akan terbatal secara automatic sekiranya penyertaan kurang dari 10 orang.

Good luck All! I wish you all the best! Amalkan persaingan yang sihat!
(Klu contest ni dapat sambutan ramai, next contest hadiah akan lagi up!)

* Penaja amat dialu-alukan. 
Penaja Kami :
1) CoolServer Hosting
2) The 7th boutique - www.facebook.com/the7thboutique
3) The 7th Muffins - www.facebook.com/the7thmuffins

Blog yang menyertai :
1 ) khairulasrol.blogspot.com - Undi blog ini di FB. (SPOTTED! @google)
2 ) blackhazard.co.cc - Undi blog ini di FB.
3 ) sikedingtopiku.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
4 ) missbella-wonderlife.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
5 ) akuedot.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
6 ) informations-the.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
7 ) fuktyu.blogspot.com - Undi blog ini di FB. (SPOTTED! @google)
8 ) hujanpelangijemariku.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
9 ) nadiahrafie.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
10 ) miziqma.blogspot.com - Undi blog ini di FB. LUCKY NUMBER, BONUS RM 5 Top-up card. (SPOTTED! @google)
11 ) fatinforever.blogspot.com - Undi blog ini di FB. (SPOTTED! @google)
12 ) www.kaizenshinobi.com - Undi blog ini di FB. (SPOTTED! @google)
13 ) ud123.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
14 ) tengkumat86.blogspot.com - Undi blog ini di FB. (SPOTTED! @google)
15 ) kumahukerja.blogspot.com - Undi blog ini di FB. (SPOTTED! @google)
16 ) akuanahusna.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
17 ) papancontengan.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
18 ) suterakasihyann.blogspot.com - Undi blog ini di FB. (SPOTTED! @google)
19 ) mhspage.host56.com - Undi blog ini di FB.
20 ) suzlinazreena.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
21 ) farid108.blogspot.com - Undi blog ini di FB. LUCKY NUMBER, BONUS RM 5 Top-up card. (SPOTTED! @google)
22 ) fathiahrahim.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
23 ) dafive5.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
24 ) whateverwan.blogspot.com - Undi blog ini di FB. (SPOTTED! @google)
25 ) norafiqakeepstay.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
26 ) nijdzar.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
27 ) erawr.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
28 ) khyrule.blogspot.com - Undi blog ini di FB.
29 ) kfzoom.blogspot.com - Undi blog ini di FB.




Good luck kepada para blogger yek. Untuk kengkawan yang baru tahu, jom kita join ramai-ramai. Lagi ramai, lagi meriah. Blogging for Comunity
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here