THE COCOON ™: Jul 21, 2010
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

21 July 2010

15 day

0 EDITOR COMPLAINING
Salam,

15 hari... yup dah 15 hari aku tak posting apa-apa kat blog aku. Paling terbaru pon aku posting dated 5hb. skang ni dah 20hb? 21hb? mana-mana lah. last posting aku cerita pasal aku berenti kija 3 hari + 1 hari aku offday. lepas pasa kes tu aku bekerja macam biasa, facebook, games and so on. terlupa lak nak update blog ni. bukan takde cerita aku bagitahu kat sini tapi mudah alpa dan kusyuk dalam melakukan sesuatu pekerjaan tu. hahaha ayat skema sey.

puasa dah nak dekat, raya lagi la dah lama lama. yang bermain kat fikiran aku ni bukan pasal puasa atau raya tapi pasal cuti bila raya nanti. huhuhu nampak gaya tahun ni aku tak merasa la nak cuti lama-lama macam kerja aku dulu tu. puasa pon agak mencabar la jugak berbanding dengan tahun lepas dimana time rehat n kerja, badan takde la terasa penat mana pon sangat sebab duduk kat kerusi dan lepak kat meja je. tapi skang ni dah lain sket la. puasa atau tak, kerja yang meletihkan badan dan minda ni bercampur. dulu pon bila aku kerja camni, time puasa, memang serius cakap, memenatkan. sebab badan kehilangan air, buat kerja-kerja berat ni, berpeluh pastu nak mengadap bos-bos lak yang pelbagai karenah. totally mind and body akan terlebih letih la.

pagi tadi baru balik rumah dalam pukul 8.30pagi. kerja aku lak abis pukul 6 pagi tadi tapi kawan aku ajak teman dia g Hospital Sultanah Aminah. nak g klinik kat situ, amik ubat untuk makcik dia. aku pe lagi, tido dalam keta la. semalam gerak dari rumah pukul 8.30 malam pergi Giant Hypermarket Leisure Mall. aku sesi pengiraan barang sampai pukul 6 pagi. so memang tak brape cukup tido la siang hari tu sebab malam tu dah nak berjaga sampai pagi.

balik rumah, nampak bantal dan tilam je. terus la tido sampai la ke malam. untuk kawan-kawan, mintak maaf la kalau tak dapat call ke sms ke, hp memang off sebab taknak ada gangguan. hehehe skang ni berjaga la sebab terlebih tido pulak. malam macam siang dan siang macam malam. hehehehehe

rasanya nanti lak aku citer. tetiba terpikir sesuatu lak..

wassalam
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here