THE COCOON ™: Feb 7, 2012
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

07 February 2012

Not Interested

0 EDITOR COMPLAINING

Aku tak tahu nape bila dah banyak sangat movie yang aku dah download, bila nak tengok je terus hilang minat? ke sebab aku dah tengok cerita tu? Dalam kepala aku masih lagi duk flashback satu kejadian yang terjadi kat aku dimana bila aku dah download banyak movie, dengan pelbagai software yang aku kumpul berdekat dan di simpan dalam external hard disk aku, berakhir dengan pc aku yang tak dapat detect external hard disk. Tak patut betol.


Memang terasa dunia siber aku kelam untuk tempoh yang aku tak tahu nak cakap macam mana. Segala penat lelah aku duk download memang hilang macam tu je la. Tu orang kata takde rezeki la wehh... GEDHA ke PASGHAH? damn. Rasa penat pulak nak buat benda yang sama banyak-banyak kali. Kan bagus kalau aku dapat laptop aku yang ada kat adik aku tu. Banyak lagi koleksi movie aku dan software yang penting aku simpan kat situ. Harap-harap takde malapetaka yang menimpa kat laptop aku tu. Sabauuu je laaa

So ape yang kecoh sangat skang kat dunia blogging? hah! rasanya dah lama pulak aku tak mengonline kan diri dah amik tahu hal sekeliling sebabnya kalau dah download ni memang aku dah malas nak bukak benda lain. Yang lain? terpulang la.

FootNote ~ Nak pakai Unifi tapi mahal wehhhhh, baru download cepat sket
Read more

Lelaki Teruna VS Lelaki TAK Teruna,mari tengok2

6 EDITOR COMPLAINING

Antara ciri-ciri lelaki teruna yang boleh dikenal pasti adalah;
-Lelaki teruna suka mengintai atau curi-curi pandang perempuan yang cantik berbanding lelaki yang tiada
teruna lebih gemar melihat susuk tubuh perempuan.
-Lelaki teruna akan tunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi yang gembira seperti mengetap bibir ketika senyuma manakala lelaki tiada teruna hanya memberikan reaksi bersahaja.
-Lelaki teruna tertunduk malu apabila dipandang wanita, lelaki tiada teruna akan terus mengekalkan pandangan.
-Lelaki teruna malu untuk berbicara dihadapan wanita ketika makan.
-Jantung akan berdegup laju apabila mengetahui ada gadis yang menyukainya.
-Lelaki teruna dikatakan agak ‘membosankan’ atau ‘nerd’ ketika bercinta.
-Lelaki teruna sanggup menghabiskan wangnya demi menambat hati si gadis yang di sayangi.
-Lelaki teruna terlalu sensitif dan berasa sedih sekira dirinya diabaikan.
-Lelaki teruna seringmengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan gadis lain tidak cantik.
Pelik, tetapi itulah benar yang ditunjukkan dalam kajian tentang sikap dan diri seorang lelaki yang masih lagi teruna. Memang susah untuk percaya lebih-lebih lagi tiada sesiapa yang mengenali diri seseorang lelaki itu melainkan dirinya sendiri.
Terpulang kepada pembaca sama ada untuk percaya atau tidak memandangkan ini hanyalah pendapat kajian.
Lain orang, lain buah fikirannya dan pegangan amalan.

FootNote ~ i am INESEN huahahahah
Read more

I'm SLOWing dOWN

0 EDITOR COMPLAINING

Nampak gaya aku dah kurang sangat update blog sejak kebelakangan neh. Ada masa rajin dan ada masa malas yang amat sangat. Kalau aku tengok Google Analytic, memang banyak beza sangat-sangat. Jarang update so jarang yang datang baca. Betul tak? Kadang-kadang ada obstacle dalam hidup \yang wat kita kena re-route balik aktiviti yang selalu kita buat.

Hari ni aku tak pergi mana-mana pon sebab aku memang jangkakan yang jalanraya akan jammed. Terbukit menanggalkan kotoran degil sebab bila aku keluar nak beli rokok je tadi, ushar jalan ke bandar memang jammed. Sebab pe? Sebab kuil bagi penganut agama hindu memang ada kat tepi jalan besar. So wonder la boleh jammed teruk kan?

Sebenarnya aku memang ada urusan dengan bank. Urusan dari minggu lepas di mana aku terlambat pegi ke bank. Derang kata kauter tutup pukul 3.50. Er kalau tak silap aku bukan ke kaunter tutup 4.30 ke? So bila kaunter dah tutup awal gitu terpaksa la aku tunda urusan tu ke minggu depan iaitu minggu ni tapi sayang aku terlupa pasal cuti hari isnin dan selasa. Tak ke benda ni dah melambatkan kerja aku? Government cuti sampai hari selasa no wonder gak family aku suma pergi bercuti kat Pulau Tioman. Cuti panjang rupanya. Ok. my bad.

Cuti 4 hari gitu ada gak kengkawan aku yang bersanding, bersalin dan macam-macam lagi tapi tak terdaya aku nak pegi. Maaf semua yek. Hidup aku yang tak bermasyarakat dengan orang ni buat penyakit malas aku makin teruk. Teruk mengalahkan kanser. 

FootNote ~     Happy Thaipusam to all our Hindus friends! . Happy Holiday yek
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here