THE COCOON ™: Mar 11, 2012
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

11 March 2012

Hospital.. Aku Datang la

5 EDITOR COMPLAINING

Rasanya lama pulak aku tak online dan berblog. Ni pon disebabkan hal yang tak dapat dielakkan. Minggu lepas aku terpaksa balik ke kampung sebab nenek aku meninggal. Bila dah sampai, derang dah tanam pon. Tapi takpelah tu. Semoga roh arwah di tempatkan dengan orang-orang yang beriman. Amin..

Disebalik tu jugak, hari pertama aku samai kat rumah entah macam mana kaki dan tangan aku cramp dan seolah-olah lumpuh. Terus aku dimasukkan ke hospital selama seminggu. Hari isnin petang sampai la khamis tengahari. Memang pengalaman yang menginsafkan sebabnya aku memang tak pernah lagi merasa duduk kat hospital dan di kalangan adik atau keluarga aku sendiri, cuma abah dan angah je kot yang pernah masuk hospital. Pengajaran bagi aku, memang betol kata ayah aku, kalau orang sakit tu memang dia perlukn sokongan keluarga atau kawan-kawan. Kena pergi tengok sekurang-kurangnya kita memberi dia semangat. Macam tu gak aku rasa. Tengok abah dengan umi datang jenguk aku waktu aku sakit minggu lepas. Ingatkan aku dah kena strok, tapi nasib baik bukan.

Idea nak kongsi cerita kat sini memang banyak tapi kemudahan tak brape nak memuaskan. Aku lebih selesa menaip di komputer buruk aku tu walaupun sekadar windows xp, 2.4 Mhz dan 128mb+256mb ram je janji selesa gitu. Jadi aku ingat mungkin minggu depan atau esok lusa la kot aku update siap dengan gambar aku kat hospital. heheehhe

Ape pon alhamdulillah sebab aku masih lagi di beri peluang untuk bernafas kat muka bumi ni, Memang insaf sangat-sangat la kan. Peace
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here