THE COCOON ™: May 19, 2010
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

19 May 2010

Sleeping all day

0 EDITOR COMPLAINING
Salam to all,

Hari ni takde mende sangat aku buat. Balik kija pukul 6 pagi tadi. ada StockTake kat Pulai Utama. Aku tengok tempat derang memang messy giler la. huhuuh bukan nak cakap kat tempat aku ok kan. hehehe tapi serius memang macam tu kot. so agak kelam kabut gak ler. hehehe tapi bab aku yang nak kena suruh-suruh ni memang aku malas sket. dah ler datang tempat derang sebagai helper. boleh lak kena suruh-suruh. uishhhh tak suka tak suka.

untuk cover sampai ke pagi kije ni memang aku tak brape cukup la tido siang hari. so bila berjaga sampai ke pagi ni dalam pukul 4 lebih aku dah ngatok gila. heheheh tak bleh nak tahan mata aku ni. sok aku kija petang lak, malam ni dapat la berjaga lebih skit. dengan keadaan kija skang wat aku jarang dah nak online. kalau nak on pon mesti time malam sket.

baru je lepas format pc ni. tak tahu la mcm mana nanti. harap-harap ok la. dah brape kali la pc aku ni asyik rosak-rosak... macam nak hempuk kat dinding je . hahahahaha

actually bukan aku dalam mood yang hepi sangat skang ni. macam-macam input masuk dalam kepala otak aku ni. mood yang entah apa-apa je aku skang. ntah. terus aku takde mood nak menaip.
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here