THE COCOON ™: Jan 27, 2012
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

27 January 2012

Time ni gak Idea datang

2 EDITOR COMPLAINING

Seriously la kan waktu aku nak pejam mata, nak masuk toilet atau dalam toilet (tak kisah la mandi ke ape), mesti idea tu datang. Pastu sambil mandi lak kena sebut-sebut pasal taknak bagi idea tu hilang. Bukan pe kalau idea macam tu nak datang balik mesti lambat catch up punya. Paling tidak pon 3 saat je benda tu ingat dalam kepala otak pastu kita akan lupa balik. Betol tak?

Ada sampai satu part aku dah tengah nak lelap tido dah ni tetiba datang ilham dan idea yang best sangat-sangat sampai aku kena bangun dan bukak pc aku balik. Tak teringat langsung kalau nak catat apa-apa kalau idea datang. So bagi aku lepas ni memang selalu kena bawak note book kecik yang leh terselit kat poket. Pastu bila ada benda datang ke, idea ke, ilham ke atau apa-apa yang buat korang rasa bagus untuk di letak dalam blog atau untuk diri sendiri, terus leh tulis dalam note book. Betol tak?

FootNote ~ Hari ni dah jumaat. Penghulu kepada segala hari. Selamat hari Jumaat semua warga user di alam maya.
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here