THE COCOON ™: Nov 26, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

26 November 2011

BERcuti Lagi Yeah

8 EDITOR COMPLAINING

Ohh yeah ! Dah sekian lama tak balik kampung, hari ni dapat gak balik kampung. Sebenarnya aku tak terpikir pasal nak balik kampung pon tetapi kebetulan adik aku yang duduk kat Melaka datang ke UTM sebab dia ada program dengan student dia kot. Lepas tu dia ajak aku balik Rawang. Tumpang dengan dia naik bas kolej ke Melaka then dari Melaka naik kereta dengan dia terus balik ke Rawang.
Pukul 3 jap lagi, terus la aku gerak ke UTM. Jumpa dia kat sana. Dah la join dengan bebudak U naik nanti hahaha giler segan. Harap dapat gak update blog bila balik kat sana. Memandangkan kat sana takde Streamyx, hanya berbekalkan Celcom Broadband je. Ok la kot dari takde langsung kan. Baju pon takde kemas pe lagi ni. Bawak backpack je cukup. Takde bawak banyak-banyak. 

Dulu punya cerita kalau balik kampung, aku naik bas je. Memang best (camne leh tak terpikir pasal Train). Dari Larkin naik bas ke KL, pastu bila sampai kat Puduraya tu aku jalan kaki dari Pudu ke Bank Negara sebab nak naik Komuter kat situ. Dari Komuter Bank Negara, aku naik pergi ke Tanjung Malim. Sebelum Parent aku pindah ke Rawang, derang duduk dekat Tanjung Malim. Tu dekat la kot kan. Kalau yang jauh pon ada gak. Dari Kedah pergi ke Kelantan naik bas, kemudian dari Kelantan ke Johor Bahru naik train. Dulu-dulu memang aku banyak travel gitu kan. Tempat yang aku tak pernah stay lebih lama ialah Negeri Sembilan, Melaka dan Terengganu. Lain-lain tempat aku dah pernah duduk sama ada kerja atau belajar dan kecuali Sabah Sarawak je yang aku tak sampai lagi. hehehe

Ok. Dah cukup membebel, nak kena siap dan kemas apa yang patut. Untuk kengkawan, selamat berhujung minggu. Gunakan masa rehat korang dengan sebaiknya.

FootNote ~ Waktu cuti adalah waktu untuk aku manjakan fizikal dan mental aku dengan berehat dalam bilik sahaja.
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here