THE COCOON ™: Oct 18, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

18 October 2011

::5 Signs That Tell She's Horny::BEWARE!!!::

2 EDITOR COMPLAINING
Sometimes the signs that tell a girl is horny are subtle, sometimes, they're overt. Either way, it's a good idea to know what they are and how to spot them. Knowing when a girl is horny can help put the odds in your favor when picking up girls for the first time, or taking it to the next level with girls you already know. Here are five signs that tell she's horny.
1. Eye Fucking
If a girl is looking at you in a lustful way, she's eye fucking you. When a girl eye fucks you, it tells that she is into you and wants you to talk to her. If she seems embarrassed when she sees that you noticed, she might be a little shy, but probably still interested in you. So the next time you get eye fucked by an attractive stranger, don't hesitate to flirt with her and see where things go.

2. Physical Indicators
Two common physical indicators that tell a girl is horny is a slightly wet crotch and erect nipples, but these aren't always possible to identify without coming off as creepy and getting slapped. So instead, keep an eye open for a quickened heart rate and breathing rate. Think of how male movie stars are referred to as heart throbs because they make the hearts of their female fans flutter. The good news is you don't have to be a movie star to get the same reaction from girls, so look out for it.

3. Touchy Freely
When a girl is aroused, she'll want to touch you. If she is more touchy feely with you, it's a good indicator that she's horny. Some specific areas she'll touch are your shoulders, chest, and arms. This is especially true if you're well built in these areas. Don't be too surprised if she reaches for your crotch or behind too.

4. Kinkier Conversation
If she's talking more suggestively to you, she might be horny. We're not going to say she is definitively horny because some girls are just more sexual than others. If you are already good friends with her, it is easier to gauge whether or not her kinky conversation is something to act upon.

To make the conversation kinkier, she might mention past sexual experiences, make sexual double entendres, or tell you straight out she'd have sex with a guy like you. The important thing here is to make sure you are comfortable enough with being sexual yourself and can keep up with her. This can really get things moving.

5. Complimenting Your Looks/Physical Features
If she's giving you compliments, that's definitely a good sign. If her compliments have to do with your looks or physical features, that's an even better sign. She may comment on how big your hands, arms, or chest are. Or she'll compliment how you look in your pants, shirt, jacket, etc. Just be sure to be able to differentiate between polite compliments with horny compliments. The main difference between these types of compliments is how sexual they are. If she just tells you she likes your shirt, she's probably just giving you a polite compliment. But if she tells you she likes how your body fills out your shirt, she's giving you a hint.

Bonus: Random Quirks 
Every girl has her own quirks to tell she is horny. Some examples of this are when she plays with her hair, scratches the back or her neck, or licks her lips. These vary from girl to girl and can definitely be hard to spot in a stranger. If you can manage to figure them out, it'll help out a lot.

FootNote ~ "I'm such a good lover because I practice a lot on my own."  hahahah
Read more

::Jom Mengurat via SMS::

0 EDITOR COMPLAINING
Setiap orang menggunakan hp untuk berkomunikasi atau mengurat. hahahah tapi bagi sesetengah orang memang susah kalau nak ngurat pakai hp ni. Zaman makin maju, jadi kurang la nak mengurat dengan berdepan kan? Lepas dah ayat kat sms atau hp, pastu baru la jumpa dan ayat waktu tu gak. Kat sini aku kongsikan beberapa teknik untuk mengurat dengan hanya menggunakan sms saje. Selamat mencuba.


Jangan terlalu Seksual (untuk permulaan)
Asal sms nak melucas, phonsex la dan sebagainya. Tak betol gitu walaupun memang kita tahu hakikat orang nak melucas tu memang ada tapi bergantung pada niat. Creepy weh kalau terus gitu. Atas sebab alasan tu jugak orang takkan layan la sangat tapi kalau perempuan yang sms kat laki macam tu, memang tak tolak rezeki la dan vice versa. Kat sini sms la sekadar macam bertanya khabar atau sebagainya. Macam mana kita berbual, macam tu juga kita sms. Jangan berbaur lucah sudah.

Pastikan  ringkas 
Bila kita hantar sms, pastikan takde panjang sampai 400 patah perkataan. hahaha tapi juga hp yang support lebih dari 160 patah perkataan kan? Bukan ape, kalau panjang sangat nak membaca tu lama dan nak membalas pon lama la. Kat situ jangka masa komunikasi jadi lama. Nak tunggu orang balas silap-silap tertido lak kan dan jadi bosan. Ringkas tapi jangan terlampau ringas sangat.
Mengusik dan bergurau
Sape tak suka kalau kena usik-usik manja gitu kan? Contohnya cakap la nak anta bunga ke ape, walaupun jauh atau dekat tapi sekadar usikan gitu dan bergurau untuk buatkan si dia ketawa. Ketawa itu penawar duka dan boleh mengekalkan perhubungan tu. Kalau nak serius je memanjang, nak gentleman je memanjang tak shiok jugak kan? Tapi jika kita nak usik dia pon dia leh terima, dia usik kita balik pon kita kena terima gak. Jangan duk hanginnn hahahhaa, komunikasi dalam 2 arah. Penting tu.

Bukan Sekadar di talian
Jangan nak sms je, kalau boleh jumpa, pergi jumpa. Tu lagi bagus. Walaupun amik masa jugak kan nak menyusaikan diri, malu ke, segan ke, blind date ke ape, takde alasan untuk itu. Kalau tak yakin, ajak la kawan teman ke ape. Bila dah jumpa, kita dah tahu macam mana dengan orang kita selalu sms tu kan. Takde la sampai tak kenal langsung. Nak cuba? silakan silakan

Pastikan Humor yang sesuai
Jadi pelawak sekali sekala? Boleh tapi jangan keterlaluan. Ada yang takleh terima dan ada yang leh terima lawak-lawak buduh yang kita buat. Macam mana nak tahu? Dalam kita sms tu, selitkan sikit unsur humor. Sekurang kurangnya dia ketawa, dia gelak dan happy dengan kita. Yang penting jangan sampai kita singgung perasaan dia dengan lawak yang tak kena tempat dan jangan sampai nampak kita ni buduh-buduh kayu gitu hahahah

Jangan mesej banyak-banyak leh takk?
Kita call, tak angkat. Kita sms tak berbalas. Buat sampai seratus ribu juta kali pon tak berbalas dan tak terangkat-angkat panggilan yang kita buat. Tunggu dulu. Sabar... sabar... tu yang penting. Kita tak tahu apa masalah dia kat sana kan? Jadi elakkan dari berpikiran negatif. Positifkan minda dan hati kita. Tunggu la dalam sehari dua dan bagi peluang dia respon. Tindakan yang kita tak patut buat boleh menjengkelkan orang lain oleh tu, hadkan teks yang kita hantar atau hadkan panggilan jika tindakan kita tu buat dia tak respon. Mungkin lepas tu dia ada alasan nak explain.

Masa adalah Hak korang
Si dia kerja? belajar? haaa.. kalau tak tahu, cuba ambik tahu sikit. Jangan tanya terlalu detail sangat. Cukup la dia bgtahu "ye, saya kerja di sini, ye saya study kat sini." Tahu pukul brape abis kelas, satu kelas brape kali, bila abis kerja, OT ke ape kan. Boleh tanya tapi tanya dengan cara yang lebih berhemah. Bila si dia bosan waktu kerja atau ada kelas, mesti dia akan sms " bosan ar" dan sebagainya. Gitu la contohnye kan. Satu lagi tip yang aku leh share kat sini, elakkan menghantar sms kalau dia tengah lepak dengan kengkawan dia ke ape bukan ape, kalau kita tengah lepak dengan kengkawan, sembang benda-benda best, tapi terganggu dengan sms atau panggilan. Jadi tak kusyuk la nak berbual dengan kengkawan ke ape kan. Boleh tapi kurangkan je. Tak elok buruk sangka hahahaha

Jangan kelirukan mesej dengan "shortform"
Mesej tu bagus tapi kalau terlalu singkat sangat, bukan boleh paham. Untuk aku sendiri kan, kalau kita tengok la kat facebook tu, Bahasa Melayu jadi macam bahasa haramjadah. hahaha. Nak mengunnakan singatan dalam perkataan tu boleh kalau nak menjimatkan jumlah perkataan dalam seseuatu mesej tapi kalau terlampau singkat, orang pon tak paham. Jadi gunakan bahasa anda dengan berhati-hati sebab BAHASA MENUNJUKKAN BANGSA, USUL MENUNJUKKAN ASAL!!!

Nawaitu 
Niat. Ye betol tu. Niat tu yang penting. Ada orang yang salah gunakan semua ni sekadar untuk main-main atau sebagainya. Kalau bagi pasangan yang duduk dekat, sms pon sekadar tanya yang ringkas-ringkas je. Tapi kalau yang berjauhan, sms dan panggilan telefon juga yang jadi pengubat rindu. Untuk mengurat-ngurat ni, tetapkan niat dengan betul. Ada yang jatuh cinta dari sms, ada yang jatuh cinta dari chatting dan sebagainya.Cinta yang tuhan bagi tu adalah nikmat untuk kita. Bukan untuk disalah guna. Okey. Sekadar tip untuk dikongsi. Dah cuba atau belum? hahahah
FootNote ~ Tulisan gaya santai. hahahaha macam merapu tapi tu la hakikatnya.
Read more

::"The One"::

0 EDITOR COMPLAINING
Nothin much to blog about. Seem it going to be raining soon. Finish my meal at McD then go home. Wishing you all enjoy your day and keep on movin'. It is pretty sad that this moment has come, but there was only a handful of us left so i said let's call it a day. Enjoy the song with me, shall we?
i'm dead from all the loneliness this is how i feel 
understanding everything has never been my deal
maybe you have crossed my path to live inside of me
or maybe you're the reason why i'm losing all my decency but
i believe that you and me we could be so
happy and free inside a world of misery
and i believe that you and me we could be so...
inside of you inside of me cause

this could be the one
this could be the one
this could be the one
this could be the one 
I've been lookin' lookin' lookin'

 i've been lookin' for my mrs. right 
but she don't exist 
chemistry is everything and we're anything but this
maybe i have crossed your path to sweep you off your feet
or maybe i'm the reason why you cry at night before you sleep but


i believe that you and me could be so
happy and free inside a world of misery 
and i believe that you and me we could be so...
inside of you inside of me cause


this could be the one 
this could be the one
this could be the one 
this could be the one 


what do you think? 
we could give it a try '
cause you never know maybe we could be soul mates 
but maybe not or maybe so 
if you never try then you'll never know 
the grass could be greener (could be) 
and it'll always be greener on the other side 
but you just never know 
this could be the one 


i do believe that you and me we could be so
happy and free inside a world of misery
and i believe that you and me, we could be so...
inside of you inside of me cause

this could be the one 
this could be the one 
this could be the one
this could be the one 


maybe so maybe not who knows? 


FootNote ~ Let's call it a day, shall we?
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here