THE COCOON ™: 05/01/2009 - 06/01/2009
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

09 May 2009

Minggu sebook

0 EDITOR COMPLAINING
assalammualaikum wbt... dan selamat sejahtera.

wah.. penah tol aku dalam 2 3 minggu neh. memang kija melambak lambak, semalam lak tak abis lagi kija. tingggal sket, schedule minggu depan dah penah gak seminggu. tetiba dah datang semangat aku nak kija neh berkobar-kobar lak. hahaha... yelah cuba nak ubah prestasi kija bagi elok sket.yup. memang tu yang patut ada kan.

duit internet aku tak bayar lak terpaksa la online je kat cc. ikutkan tu malas ke aku nak kuar g cc tapi sebab buhsan gak tu yang aku pegi ke cc gak, saje nak update blog pastu cari benda yang terkini ke.. er... apa-apa benda yang terkini je la kan cam lagu dan sebagainya.

addeh buhsan lak . tetiba je takde idea lak nak tulis pe m
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here