THE COCOON ™: May 16, 2010
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

16 May 2010

Id aku hilang

0 EDITOR COMPLAINING
huhuhuhuhuh
 berkawat kaki aku tadi kat selling floor duk tercari-cari id aku. adesss macam mana la boleh tercicir id aku lak ni. kepala tension pening duk pikir. dah la isnin ni aku nak kena g Pulai lak. ada stocktake. id lak dah ilang takkan nak sangkut temporary staff kot? walalalallalala

 Yang sebelum ni tak pernah-pernah nak cicir tetiba hari ni lak boleh tercicir. abis semua orang aku tanya kalau-kalau ada nampak id aku. rasanya jangan la hilang. mintak-mintak esok aku jumpa la balik id aku tu. kang nanti tak pasal-pasal kena bayar rm10 dah terbang duit saku aku tu. gaji lambat lagi ni takkan nak terbang lak duit aku ni. hahahahhaa

pepon aku doakan semoga id aku di temui. walaupun benda ni nampak kecik tapi sebab tu tanda kita pekerja kat situ, kena la hargai harta benda kita walaupun benda tu kecik tapi nilai tu diri sendiri la tahu. tak dapat di nilai. hahahahhaha
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

Loading...

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here