THE COCOON ™: Nov 18, 2008
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

18 November 2008

Gig @ jb

0 EDITOR COMPLAINING

wah waahhh wahh.. disini saja haku nak umumkan bahawasanya, Warna Warni JB mempersembahkan ROCK 2008 festival pada 21th December 2008 bertempat di City Plaza bermula jam 1.00pm. special performance : OAG, RESTRAINT, LAILA'S LOUNGE, Julies GOES OVERSEAS, INFLICT, ASTHALIN, THE CLOSED, REDEMPTION, TWENTY6ELEVEN, SECRET SILENCE, JHONS BREAD, JULIA TURNS WHITE & THE MIXED STATIK.

ada gak persembahan band dari negara jiran, STABBING DRAMA , MY PRECIOUS.

opening act by DE DAUN dan KELABU ASAP.

Rega tiket lak..pre-sale :rm20 (sebelum 10/12), pintu masuk lak rm22.. ha.. tungu bapak lagik... cepat-cepar ar g sambar... ops... silap. tak bagi tahu tempat nak beli tiket lak kan...ok. tiket-tiket leh didapati di :

-->N & Z CITY SQUARE
-->IQ WTYLE PANDAN MARKET
-->CT CAFE & DIVA (EXTRA)
-->POP KAKI CITY SQUARE


hahaha.. tu je ar yang haku leh baca akt flyer nih....kalau tak caya gak leh la copy flyer tu [pastu korang zoomkan yek... ok.



Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here