THE COCOON ™: Sep 15, 2012
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

15 September 2012

Jailbreak

4 EDITOR COMPLAINING
Ok. Tajuk pon dah tahu. Hahah update blog dari iphone dengan macam- macam posisi baring. Skang aku nak cite pasal jailbreak. Bagu yang suka melangkaui batasan waranti, boleh la
Cuba jailbreak iphone kirang tu. disebabkn ios aku versi 5.11 jadi kita kena cari jailbreak version yg sama dengan version iphone kita. Contog yg aku dah jailbreak pon ad kat gambar tu. hanya menggunakan absinthe untuk install cydia dan gunan cydia untuk install installous. Satu aplikasi yang sama dengan apps store itunes. Dan yang best lagi ianya percuma.

Sebelum nak jailbreak memang aku sarankan korang kena banyak wat research pasal absinthe kat website nye. Serba sedikit kena la tahu pro dan kontranya. Jangan membuta tuli buat. Dan yang penting kalau nak upgrade ke ios baru, back up dulu sebelum jailbreak. Silap2 nanti abis iphone korang. Pastu cari la tweak, theme atau apa pon yg korang suka dgn cara tgk review org yang dah penah guna benda alah ni. Heheh dan akhir sekali... Enjoy the jailbreak idevice korang heeheheh
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here