THE COCOON ™: Nov 30, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

30 November 2011

OH Lambatnya

5 EDITOR COMPLAINING
Di Kuala Kubu Bahru
Dengan keadaan kelajuan internet aku yang kurang memuaskan (pakai berukban je), frekuansi aku meng'update' blog memang dah berkekurangan skang. Kalau kat JB memang cepat je nak update ke, blogwalking atau sebagainya. Tapi kalau dah guna berukban ni, memang aku rasa malas je nak bukak Google Chrome. Setakat nak update 1 atau 2 entry tu mungkin boleh la kot. 

Hujan kat sini tak macam kat JB, petang tadi je hujan sekejap. Takde la lama sampai ke pagi. Kalau nyamuk tu, memang bisa sungguh. Tak spray dengan Ridsect, memang tido menjamu darah je kat nyamuk. Tapi nasib baik gak la kan berbekalkan kipas berdiri ni, nyamuk kurang menganggu dan menjamah tubuh kering aku ni. Dah hari selasa nak masuk rabu, tinggal lagi berapa hari lagi aku kat kampung. Minggu depan hari ahad aku akan berangkat balik ke JB. Sekejap je rasa duduk hehe..
Aktiviti kat kampung? Semestinya sesi merehatkan minda dan badan je. Jarang aku dapat rehatkan diri macam ni yang jauh dari hiruk pikuk kota, jadi gunakan masa rehat dengan sebaik-baiknya. Nak berjalan-jalan kat tempat lain? tak tahu lagi kot. Tengok pada keadaan gak. Nak kuar lepak dengan kengkawan? hahahah aku takde kawan kat sini, sebab tu aku abiskan masa duduk kat umah je. 

The End.


FootNote ~ Science Process Skills. Takde motif aku cakap gitu hahaha
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here