THE COCOON ™: Aug 22, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

22 August 2011

Nuffnang Preview Screening of The Smurfs

0 EDITOR COMPLAINING
Baru pukul 5, saje check email jap mana tau kalau ada benda-benda penting ke, berita-berita penting ke ape kan.. tertarik lak tengok ada email dari Nuffnang. Aku pon baca la mende yang derang hantar. Oh.. hahahahhaa aku dapat tiket untuk tengok Screening Preview The Smurf 3D kat TGV, 24hb ni. Mula la terpikir-pikir. Kalau dapat tgk ni, best gak nak posting kat blog nanti ni kan. Orang lain tak tengok lagi, aku dah boleh tengok. (tu pon kalau boleh pegi kl la.) hehhehe

Apa pun alhamdulillah. Sekurang-kurangnya ada jugak posting aku ni leh bawak tuah sket walaupun tak banyak heheheh...Masih nak mencuba kerjaya blogging ni secara sambilan. Harap-harap ada la yang sudi nak menatap blog yang tak berapa nak ceria ni. hehehehe

Hujan pon baru berenti. ohh kejap kejap.. Entry aku sebelum ni memang citer pasal jiwa aku yang mendung ni tapi masa tu panas terik. hehehe lepas aku post je entry tu, dengan kilat, mendung semua membuatkan aku terpaksa la tutup router aku ni dari kena sambar untuk kali kedua. Nanti satu kije pulak aku nak mencari router yang berharga hampir 2ratus. Terima kasih hujan sebab faham condition aku tadi. heheh. Happy-O-Meter pon dah naik la sket bila melayan Spongebob neh. hahaha adoi... boleh la.. kalau tiap2 petang duk tengok.

er... aku dah melalut dah. Lari dari topik aku kat atas. Kena stop kat sini dulu. Kawan-kawan semuslim, Selamat Berbuka Puasa. Kepada yang bukan islam, selamat menjamu selera dengan juadah yang pelbagai rasa. hehhe


FootNote ~ Thank You Nuffnang !
Read more

Need something please!!

0 EDITOR COMPLAINING
Mood aku tak ketentuan skang, jadi aku perlukan sesuatu untuk hilangkan rasa serabut kat kepala dan macam-macam yang bercampur baur. Tak tahu la dah brape kali aku dengar lagu ni. Ulang... ulang... ulang dan ulang lagi sampai la aku rasa aku punya mood level boleh sampai ke mood lagu neh..

Tak boleh nak dengar lagu yang selalu aku dengar. Layan heavy jap lagi aku rasa boleh bertuka dah jadi .. jadi ape eh? hahaha kalau jiwa memberontak ni, aku tak tahu nak cakap. Macam-macam boleh jadi. Penipu Penipu Penipu... abis semua... semuaaaaaa sama je laaa... come on.. come on.. bangun. Jangan mimpi lagi, jangan berangan lagi dan jangan tunggu bulan tu jatuh ke riba. Nanti sebesar-besar bulan nanti aku takleh nak pegang pulak. Kalau setan takde dalam bulan puasa ni, abis ape yang masuk banyak sangat dalam kepala otak aku ni.

Aku rasa ... mungkin Ying Yang aku dah tak stabil kot. Zen aku dah terganggu. Nak kena tuka ke tak URL ni..ntah ar. Hari yang panas terik tapi aku rasa macam mendung nak hujan. Rasa macam awan mendung je duduk atas kepala ni.



Ok tak kalau macam tu? mesti ok kot. hahaha ape aku merepek ni. Aku tak tahu nak posting ape sebenarnya. Kepala otak yang berserabut, mood yang tak memberangsangkan buatkan aku nak posting apa-apa pon tak boleh. oh.. jap..iklan - next episode Glee - derang nak nyanyi dan buat macam flash mob Barbra Streisand. Best lagu neh... layan je.
Read more

Remind Of Something ~ HEART ACHES & RAINY

0 EDITOR COMPLAINING



There's always something there to remind me. Sigh - August!  That means we're half way through the year but I think mentally I'm still at about March - where did it all goOn that note - why is it that when it rains it always seems to pour down? I was feeling that I was repeating myself a bit.I hate it for a different reason. Seriously.


It's all right, you did the right thing. But something still makes you miss those days and you're tired of walking down the streets alone  Yes, you're on your own and you need someone who makes you miss your home.  




FootNote ~ When the day is done ~ i'm chasing the wrong dream
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here