THE COCOON ™: 06/01/2009 - 07/01/2009
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

29 June 2009

OooOo Balik kampung.....

0 EDITOR COMPLAINING
assalammualaikum wbt...

bersua kembali di hari ini. dah brape bulan la aku dah tak update blog neh.. mesti bayak informasi pasal life aku yang dah aku ketinggalan sendiri.. hahahha.. nak story pasal kija, pasal kengkawan dan pasah hari-hari yang aku lalui sama je tak macam orang lain kot. hahaha..

skang neh aku tengah bercuti. mintak kat bos aku nak cuti seminggu. tak penah lagi la aku amik cuti yang amat panjang macam neh sampai kena masuk bilik meeting. hahahhh. tapi tak kisah la kan. pe yang aku cakap cakap kalau korang kija sampai mati.. takde rehat... tak guna gak... kena la rehat. bagi ketenangan kat otak dengan jiwa.. cakap pasal jiwa lak... memang banyak gak masalah yang menimpa aku neh tak henti-henti.. konongnya macam tengah bertarung la neh dengan masalah aku tapi tu la .. aku amik cuti sebab penat dengan kija, dengan keadaan sekeliling neh. moda-moga hari baru nanti aku kija dengan semangat laa... hahahh

minggu lepas ada 2 orang member aku berenti kija. sorang sambung blaja dan sorang lagi baru pas kawin, berenti kija nak kija kat kampung dengan bini kija kat kampung halamaan dia sebagai cikgu. yang sorang lagi neh pompuan merangkap jiran sebelah meja aku. dia sambung degree kejuruteraan elektrikal dengan kepujian.. hahahah panjang tol... dia neh selalu la menyakat aku... aku lak menyakat dia....kat opis neh.. orang sebelah kiri dengan kanan aku neh kerap je tuka orang. aku je yang tak berganjak. duduk situ je. tak berubah2.. hahahhha

kisah aku lak balik kampung neh. naik bas ekspress Kesatuan, tiket memang bapak mahal. rm55. bila naik bas derang tuka tiket yang rega rm35. bertolak dari larkin sampai ke tanjung malim.. tapi aku turun kat plaza tol je sebab dekat dengan umah aku..tapi tu la.. bas lak lambat nam mampos.. pukul 10.00 pagi bertolak, sampai lak pukul 3.30 petang. lama sangat tu sampai buhsan aku dalam bas.

tapi tu la ... terubat rindu aku kat keluarga aku...dah 6 bulan aku tak balik kampung. tu yang rasa cam kena balik gak. hari neh aku ikut adik aku kuar g bank. g anta adik bongsu aku g tadika, g bank pastu g cc. plan sok nak g low yatt lak. adik aku cakap nak usha berukband. kira oka ar tuh... rasa cam malas pon ada... hahha

huargghh... lapor ar... bangun tadi tak sempat sarapan sebab terlambat. so.. pe plan.. plan.... hhhaha...

ok ar. aku nak out.. tetiba je otak aku jadik blur lak. rasa nya takde mende kot nak taip lagi.. pe pon nanti aku update.. to all my friends thanks for the support. great to be and to have all of you. waaachaaa... waachaa.. WINK!! WINK!!!
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here