THE COCOON ™: Oct 24, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

24 October 2011

::25 Things Random Giveaway by Penmerah.com::

3 EDITOR COMPLAINING
anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Blogger Pen Merah tengah buat contest dan aku yang kekeringan idea ni nak cuba masuk contest. Hahaha bukan pasal harapan untuk menang atau apa tapi sekadar nak mengisi kekosongan blog dan dalam tempoh hibernasi mencari idea. Kalau menang dapat pe? Jom kita tengok hadiah yang disediakan.

IMG 1208 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

IMG 1211 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

DSC 01151 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

DSC 0109 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon

DSC 0697 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Top referral akan mendapat hadiah special iaitu Mp3 Sony dan kalau follower yang rajin komen entry kat blog Pen Merah akan dapat wang tunai. 

Macam mana nak join:

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Tempoh  : 21 Oktober – 10 November 2011

So kat sini aku nak tag, harap sudi la ikut yek.
Cik Bilal


Dah tag n inform kat shoutbox korang. Jangan lupa join hehhe


FootNote ~ Still... aku join contest sebab bosan. Dapat mp3 Player pon best dah ni hahahah
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here