THE COCOON ™: Jan 13, 2009
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

13 January 2009

Cuti kerja

0 EDITOR COMPLAINING
assalammualaikum wbt..


semalam check moto aku, tayar dah pancit. aku baru teringat tayar moto aku baru masuk paku. tak sempat lak aku nak g anta kedai. jawabnye bangun pagi tadi tak dapat ar g kerja. lepak kat umah gak. tapi hari ni aku banyak tido. pas subuh, bangun tido hampir pukul 12 tengah hari. pas makan tengahari, rehat2 jap kat dalam bilik, tertido lagi sampai petang. kiranya tak banyak aktiviti yang aku buat. sampai aku lupa pasal moto aku. arghh.. takpe la. sok nak kije kije pepandai la aku wat.

tapi yang penting aku kena pei kije rabu dgn khamis sebab ada rework kat pasir gudang. haha.. aku memula tak pasti sangat pe benda yang kena rework.. haha baru tadi ym dengan member aku, kira mcm aku nyer incharge la kat opis aku nih.. hahahaha...dia dah terangkan pasal suma tuh.. so paham la aku sket..

lagi satu aku nak share kat sini... skang kira aku dah kurang la merokok. ada 2 faktor sebenarnya. yang pertama, aku tak hisap rokok sebab bajet kurang. kena la catu rokok aku. kedua lak, boikot barangan yang berkaitan dengan israel. hahah.. kira ok ar tuh kan. boikot pon satu hal gak, tapi aku tengok sama je orang yang pegi McDonald, beli barangan yang berkaitan.

cerita pasal Israel dengan Gaza? Palestin? pasal peperangan nih? tah tahu la aku kalau peperangan camni jadi kat tempat kita..Malaysia. korang boleh bayangkan tak? Jihad.. mcm nak je aku pegi sana jihad gak. kalau korang penah tengok satu video nih.. pasal Amerika dan taliban. kira video ada unsur-unsur ganas la. semelih tentera US.. memang dasyat. dan bagi pendapat aku lak, derang terpaksa semelih sebab mempertahankan tanah air, macam tu je cara nak wat sebab nak melawan kelengkapan tak cukup. kalau korang leh bayangkan mcm mana kita sembelih ayam, camtu la derang sembelih tentera US. haha.. kes Iraq ada loji nuklear. kalau tak silap aku, pastu jadi peperangan. ..

kita yang kat malaysia ni camne la nak bantu, sekadar doa jadi pengiring dan juga bertwakkal. aku terpikir gak, kalau bomoh-bomoh yang ada kat malaysia ni, dari duk tolong merosakkan kaum sendiri baik la di buat untuk israel tuh, kan lagi bagus. heehh...

lepak jap. aku tgh nak korek-korek idea nih.. hehehe..

wassalam
Read more

30 Myth About Girl, Boy should know..

0 EDITOR COMPLAINING
1. When a girl says she's sad, but she isn't crying, it means she's crying in her heart.

2. When she ignores you after you've done something wrong, it's best to give her some time to cool down before touching her heart with an apology.

3. A girl can't find anything to hate about the guy she loves (which is why it is so hard for her to 'get over him' after the relationship' s over.)

4. If a girl loves a guy, he will always be on her mind every minute of the day, even though she flirts with other guys.

5. When the guy she likes smiles and stares deep into her eyes, she will melt.

6. girl likes to hear compliments, but usually not sure how to react to them.

7. When a particular guy flirts with a girl very often, a girl would start thinking the guy likes her. So if you treat a girl just as a friend, go easy on the smiles and stare ok?

8. If you don't like a girl who likes you, break it to her gently.

9. If a girl starts avoiding you after you reject her, leave her alone for a while. If you still treat her as a friend, talk to her.

10. Girls enjoy talking about what they feel. Music, poetry, drawings and writing are ways of expressing themselves (which explains why most girls like writing journals).

11. Never tell a girl that she is useless in anyway.

12. Being too serious can turn a girl off.

13. When the guy she likes calls her for the first time, the girl may act uninterested during the call. But as soon as the phone is back on the hook, she will whoop with joy and immediately start telephoning her friends to spread the news.

14. A smile means a lot to a girl.

15. If you like a girl, try making friends with her first. Let her get to know you.

16. If a girl says she can't go out with you because she has to study, leave.

17. But if she still calls you or expect a call from you, stay.

18. Don't try to guess a girl's feelings. Ask her.....

19. Hearing the words "I love you" is a great reassurance to a girl that she is beautiful.

20. After a girl falls in love with a guy, she'll wonder why she never noticed him before.

21. If you need tips on how to flirt with a girl, read romance stories.

22. When class pictures come out, a girl would first check who is standing next to her crush before actually looking at herself.
23. A girl's ex-crush will always be in her memory, but the guy she loves now stays in her heart.
24. Girls love having fun!
25. A simple 'Hi' can brighten a girl's day.
26. A girl's best friends usually know best what she is feeling and going through.
27. Girls hate it when a guy pays attention to them just to get close to their 'prettier' friend.
28. Love means devotion, caring and happiness to a girl, in that order.
29. Some girls care about looks, some care about brains, but ALL girls want a guy who will love and care for them.
30. Girls want nothing more than to feel loved.
Read more

Camne nak lajukan PC anda

0 EDITOR COMPLAINING
kelajuan akan terasa kalau guna computer lama (especially pentium 3 & 4) kena ubah beberapa windows Setting:




1. Visual Effects
- right click My Computer > Properties- klik Advanced > Performance Settings > Visual Effects tab- pilih Adjust for best performance (kosongkan/uncheck semua)- pastu tandakan/tick/check balik benda2 yg disenaraikan kat bawah ni:Quote:Show translucent selection rectangleShow windows contents while draggingSmooth edges on screen fontsUse common tasks in foldersUse drop shadows for icons labels on desktopUse visual styles on Windows and buttons
-klik apply

2. Virtual Memory
- right click My Computer > Properties- klik Advanced > Performance Settings > Advanced tab > klik Change- sebaik2nya set paging file tu kat partition selain C:- kalau korang ada partition D:/ ke E:/ ke, leh set kat semua partition tu.. maximum 4096MB.. virtual memory ni mcm RAM jugak la.. kalo partition korang semua besar2.. byk lagi free space.. set je 4096MB utk setiap partition kecuali C:/- kalo PC korang tu ada 1 partition je iaitu C:/, so terpaksa set kat C la


3. System Restore
- right click My Computer > Properties- klik Advanced > Performance Settings > System Restore tab- kalau rasa byk sgt data penting & takut takleh recover bila kena virus, biarkan je setting yg dah ada..- kalau tak, bleh turn off system restore.. sama ada turn off utk semua partition atau turn off partition selain C:/- kalau turn off system restore utk semua partition, mmg terasa jugak la kelajuan tu


4. Automatic Updates
- still kat Sytem Properties tadi, turn off automatic updates.. (sapa2 yg guna windows tak original mmg dah lama turn off yg ni.. hehe)

5. Security Center
- pi kat Control Panel > Security Center- klik "Change the way Security Center alerts me"- pastu uncheck ketiga2 option yg ada kat situ- klik OK

6. Network Folders & Printers
- bukak My Computer > Tools > Folder Options > View Tab- uncheck "Automatically search for network folders and printers"- klik OK

7. Remove Windows Component
- pi Control Panel > Add/Remove Programs- klik "Add/Remove Windows Component" kat sebelah kiri tu- uncheck "MSN Explorer" dan "Windows Messenger"

Registry Setting:
A. DISABLE LAST ACCESS UPDATE
Windows makes notes wherever it goes, recording and timestamping every time it accesses anything. Especially if you have a low-end computer, this slows things down. Here's how to stop the obsessive logging:


1. Click Start -> Run -> type 'regedit' -> OK
2. Locate 'HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\CurrentControlSet\Control\FileSystem'
3. Right-click in a blank area of the window on the right and select 'DWORD Value'
4. Create a new DWORD Value called 'NtfsDisableLastAccessUpdate'
5. Right click on the new value and select 'Modify'
6. Change the Value Data to '1'
7. Click 'OK'

B. IMPROVE XP SHUTDOWN SPEED
Sometimes when you're shutting down, XP will sort of just sit there and twiddle its thumbs, so to speak. That's because it is waiting for applications or services to stop hanging and shut down. Eventually it will do something about it, but why not get to it quicker? Here's how to make XP force a quick shutdown:


1. Click Start -> Run -> type 'regedit' -> OK
2. Locate 'HKEY_CURRENT_USER\ Control Panel\Desktop\'
3. Select 'WaitToKillAppTimeout'
4. Right click and select 'Modify'
5. Change the value to '1000'
6. Click 'OK'
7. Now select 'HungAppTimeout'
8. Right click and select 'Modify'
9. Change the value to '1000'
10. Click 'OK'
11. Now find 'HKEY_USERS\ .DEFAULT\Control Panel\Desktop'
12. Select 'WaitToKillAppTimeout'
13. Right click and select 'Modify'
14. Change the value to '1000'
15. Click 'OK'
16. Now find 'HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\CurrentControlSet\Control\'
17. Select 'WaitToKillServiceTimeout'
18. Right click and select 'Modify'
19. Change the value to '1000'
20. Click 'OK'


C. Disable unnecesary naming convention
How many names do you have? Well, files and folders in Windows have multiple ones. If you never plan on interfacing with an older DOS-based machine, you can disable one of these naming schemes. Here's how:


1. Click Start -> Run -> type 'regedit' -> OK
2. Find 'HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\FileSystem'
3. Change the value of the NtfsDisable8dot3NameCreation key to '1'
4. Click 'OK'


D. Start Menu Delay
Did you know there's an actual programmed delay when you click the Start Menu, or navigate the Programs therein? To speed things up and make it snappier, just adjust the values described below to where you like them.


1. Click Start -> Run -> type 'regedit' -> OK
2. Find 'HKEY_CURRENT_USER\ Control Panel\Desktop\'
3. Double-click the MenuShowDelay icon on the right, and change 'Value data' from its default of 400 (milliseconds) to something speedier- even 0. I recommend around 200, but you can experiment to find what you're comfortable with.
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here