THE COCOON ™: Dec 5, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

05 December 2011

Menurun ke Ombak Rindu

5 EDITOR COMPLAINING

Huahaha takde kaitan pon dengan Ombak Rindu, tapi Ong Bak ada la kan pon sama gak bunyik nya yang hampir lebih kurang sama kepada ritma dan intonasi walaupun perkataan lain-lain. Habis semua orang nak citer pasal benda sama je, nak kejar SEO la tuuu, tapi serba sedikit pasal Ombak rindu ni, rasanya dulu aku ada baca gak tapi dah ingat-ingat lupa jalan cerita. Kalau nak tengok, memang kena repeat balik baca. Oh yeahh aku bukanlah jenis KIPAS-SUSAH-MATI novel /cerpen, tapi ikut time gak aku nak baca pon. Macam Lagenda Budak Setan, aku rasa baca novel tu lagi best pulak dari tengok movie dia. Siap ada bersiri pulak kat astro. huhuhuh... Ombak Rindu? tak tahu nak cakap sebab tak tengok lagi pon.


Masih takde kena mengena gak dengan filem terbaru iaitu Ombak Rindu. Kalau korang expect untuk baca preview ke ape, sila la google blog lain hahahaha... Nak cerita aku dah sampai ke Johor Bahru dengan sedikit buah tangan iaitu sakit pinggang. Effect sakit perut ni terus sampai ke pinggang pon ada. Adoi.. sabo je la. Untuk pertama kali gak aku jejak kat Melaka tu lama sikit je.. Wah.. memang best tapi memandangkan hari minggu, kereta memang banyak. Semua nak pegi Zoo, nak pegi Taman Buaya, naik kereta lembu.. feel woo.. tapi aku takde pon naik atau melawat, sekadar mencuci mata sebab dah lalu ke situ kan. Best.

Skang cuma nak blogwalking je dan baca apa-apa benda terbaru yang ada. Tapi kalau semua tajuk sama je, memang aku dah tak pegi jenguk la kan. Cukup la sekadar baca satu dua blog yang tajuk sama. Kalau ada benda yang berlainan tu boleh jenguk lama sikit tetapi tu lah industri blogging kita, walaupun ada tajuk sama, mungkin isi lain-lain. Banyak benda yang nak diluahkan "konon" katanya. hahahaha ye la aku terima, aku ni pon bukan sape-sape pon. Belum tahap boleh jadi juri tetap untuk kritik-kritik. hahahah

Ok dah siap bebel, aku perlu tido. Jom tidooo

FootNote ~ Kalau blogwalking waktu gini, memang aku perlu spare roti canai dan Nescafa ais
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here