THE COCOON ™: Apr 7, 2009
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

07 April 2009

Hasil dari jiwa yang buhsan

0 EDITOR COMPLAINING






Read more

Very nice devorce letter

0 EDITOR COMPLAINING
Dear Husband,

I'm writing you this letter to tell you that I'm leaving
you forever.

I've been a good woman to you for seven years and I have
nothing to show for it. These last two weeks have been
hell. Your boss called to tell me that you quit your job
today and that was the last straw..

Last week, you came home and didn't even notice that I
had a new haircut, had cooked your favorite meal and
even wore a brand new pair of silk panties. You ate in
two minutes, and went straight to sleep after watching
all of your shows..

You don't tell me you love me anymore; you don't want
sex or anything that connects us as husband and wife.
Either you're cheating on me or you don't love me
anymore; whatever the case, I'm gone.

Your EX-wife

P.S. Don't try to find me... Your BROTHER and I are moving
away to Spain together! Have a great life!

******************

Dear EX-wife,

Nothing has made my day more than receiving your letter.

It's true that you and I have been married for seven
years, although a good woman is a far cry from what
you've been. I watch my shows so much because they drown
out your constant whining and griping. Too bad that
doesn't work.

I DID notice when you got a hair cut last week, but the
first thing that came to mind was 'You look just like a
boy'! Since my mother raised me not to say anything if
you can't say something nice, don't comment.

And when you cooked my favorite meal, you must have
gotten me confused with my brother, because I stopped
eating meat seven years ago.

About those new silk panties: I turned away from you
because the ’49.99 price tag was still on them, and I
prayed that it was a coincidence that my brother had
just borrowed fifty quid from me that morning.

After all of this, I still loved you and felt that we
could work it out. So when I hit the lottery for ten
million pounds, I quit my job and bought us two tickets
to Jamaica .

But when I got home you were gone.

Everything happens for a reason, I guess.

I hope you have the fulfilling life you always wanted.
My lawyer said that the letter you wrote ensures you
won't get a penny from me. So take care.

Signed,
Your EX-husband, Rich As Hell and Free!

P.S. I don't know if I ever told you this, but my
brother Carl was born Caroline. I hope that's not a
problem.
Read more

The Begining Of Me The Lazy

0 EDITOR COMPLAINING
assalammualaikum wbt....

arghhhh... lega kepala otak aku nih. kat tempat kija, punya la mengantok...lagi pon lagi pon aku punya kija mula lusa sebab esok aku cuti memandangkan sultan johor punya birthday. sebelum balik tadi aku check dulu schedule aku ada 2 kerja yang aku kena wat.. cantek la.. dah ada kija.. hahaha...

pagi tadi kat tempat kija, punya la susah aku nak melawan kehendak mata yang nak terlelap nih. hahha..g minum, hisap rokok.. kejap je hilang ngantok pastu datang balik mata kuyu aku.. nak taknak.. aku lelap je kat meja aku.. tapi lelap dengan cara berhemah dan berhati-hati la.. hahahah...kepala tu ngadap pc, tangan tu wat tongkat pipi aku, biar cover mata aku yang pejam nih.. tapi aku nih.. yang risau satu benda je kalau tido macam tu.. takut nanti aku tido terkejut sorang-sorang... hahahahhaa.. menatang nih yang takleh nak blah...tak pasal-pasal bebudak tu gelakkan aku lak.. memang lepak la. aku tido pon, tido-tido ayam je. pagi tadi aku sarapan roti je, pastu tengah hari makan nasik dengan ikan goreng masak kicap... soooodap tuuu... hahaha..


tak banyak program aku kat opis arinih...lepak kat meja ke...tengok bebudak lain wat kije sambil aku melayan perasaan aku sendiri.. email je dengan sesape yang nak email dengan aku.. hahha...

patutnye kan..aku niat balik kije terus nak tido sebab ngantok..tapi ntah. ada la benda yang wat aku hilang mengantok. masuk bilik aku teruskan on home teater aku, sumbat lagu HIM kat dvd player pastu sambil layan kepala otak aku dengan lagu HIM nih, aku bukak laptop, onkan internet aku sambil membalut rokok... hahah..handmade nyer. bukan rokok daun... jangan salah paham lak.. hahaaa.. pastu check ym aku, terus terlintas nak update blog aku,.. alanag-alang dah oleh online nih.. baik aku update je pe yang ada.. tengok jam dah hampir 6.45 petang.. huhuh.. nak topup hp aku tapi.. bajet la tak mengizinkan.. sabar je la...nampak gaya takde kredit la aku dalam 2-3 minggu nih... MmmmmMMMmmmMMMmmMmMMMMMMmmmmMMMmmm

so malam nih aku plan nak lepak dalam bilik je pastu online sampai muntah.. kalau dah muntah bab online, aku layan movie je kot.. bergantung pada perasaan aku ketika nih... hehehe..


kejap rasa best.. kejap rasa tak best.. pe kena la dengan aku nih.. emosi cam tak stabil lak.. hahaha.. Hurm...

lain kali la aku sambung.. dah ilang lak mood aku
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here