THE COCOON ™: Sep 7, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

07 September 2011

Saturday Night Fever yeahh hahahah

2 EDITOR COMPLAINING

Semalam badan aku rasa macam tak sihat je. Tetiba leh rasa macam sakit-sakit urat lak. Bukan ada wat kije berat ke ape, hari ni dah demam pulak. Aku rasa demam gini sebab tuka-tuka rokok la kot. Pagi tadi kuar pegi cari penadol soluble .. er betol ke aku eja ni. Hentam je la. Letak dalam air suma pastu minum terus sambung tido balik. Hidung ni dah tersumbat je. Harap-harap la demam tak teruk. Aku kalau pasal demam ni memang tak suka sangat sebab kalau dah demam memang terbungkam atas tilam je la. Malas nak gerak, malas nak cakap dan serba serbui malas.


Pukul 3 aku tengok kat luar ni dah gelap. JB nak hujan la ni. Tak tahu hujan lebat ke tak. Sebelum hujan ni kalau aku nak online, kena la wat ape yang patut sebelum hujan lebat sebab kalau dah hujan lebat, memang nak kena tutup la router aku ni. Serik dah router kena sambar petir ke ape. kang mana nak cekau duit beli router baru. Kalau dah takleh nak online, terus patah jari la aku tak tahu nak wat ape.

Bab Puasa dah selesai, bab raya pon dah selesai. Skang bab kerja je la tapi demam pulak. Apa leh buat, rehat je la. Dah jarang-jarang aku update blog skang kalau nak dibandingkan masa bulan puasa tu aku rasa kerap aku blogging gak. Insya allah kalau ada benda leh share, aku nak share nanti. hehehe



FootNote ~ Bosan tak tahu nak watpe dah. Sorang-sorang lak tu huhuhu
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here