THE COCOON ™: Aug 24, 2012
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

24 August 2012

Cuti raya lagi

2 EDITOR COMPLAINING
Wahh penat gak ni berjalan jauh. Lepas raya baru la aku dapat balik kampung. Tu pon naik bas je. Xpe janji dapat balik daripada tak dapat balik langsung. Pastu kena plak ada majlis pertunangan adik pompuab aku, tu yang balik gak tu kan at least dapat join gitu tolong apa-apa yang patut.

Skang aku lepak tengok tv je, xde aktiviti nak buat memandangkan majlis tu berlangsung esok. Nasib baik l dah banyak download movie pastu tengok kat tv besar, memang puas ati sanat tengok hehehh n buat pertama kali gak
Blogging pakai hp je hahah terbaiklah. Apa yg terlintas leh la terus taip heeh

Ok la nak blah dulu. Ngantok tenung skrin lama2 neh
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here