THE COCOON ™: 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

31 December 2011

Johor : Premium Outlet

0 EDITOR COMPLAINING
Premium Outlet Logo

Ni benda aku ada dengar kat Facebook pasal Permium Outlet. Kalau korang nak tahu Premium Outlet ni tempat membeli belah yang mengumpulkan koleksi dari jenama yang terkenal macam Polo Ralph Lauren, Nike, Calvin Klein, DKNY, GAP, Levis dan macam-macam lagi. Bagi yang suka barang branded macam ni, boleh la jalan kat sini. Dengar kata ada diskaun dari 30% sampai ke 50%. Bukan senang tu kan. Dah tak payah nak pegi ke KL ke, mana ke kan sebab kat Johor ni dah ada satu.


Untuk pengetahuan korang gak, Premium Outlet ni hanya terdapat 3 je kat Asia ni dan salah satunya adalah Johor Bahru tapi seriously memang ramai orang kat sini. Tempat parking lak kena bayar RM3.00. Tempat ni gak dirasmikan oleh Perdana Menteri kita dan dibuka pada pukul 10 pagi sampai ke 10 malam. 
Johor Premium Outlets

Apa yang ada kat sini cuma la butik jenama terkenal, foodcourt dan sebagainya. Tak tahu pe yang korang nak expect tapi bagi aku kalau takde duit pon sekadar nak datang jalan-jalan kat sini, rasanya ok sebab view yang cantik dan lagi satu tempat yang lain dari yang lain la kot. Kalau kita tengok tempat membeli belah yang lain, takde lagi la open air macam ni. So ape tunggu lagi.. meh meh pegi. heheh


Untuk yang dah ada kat JB ni, terus la pegi sebab alang-alang dah dekat kan? Kalau yang jauh tu boleh gak datang. Best woo... selalunya yang banyak datang kat sini dari Singapore dan Kuala Lumpur. Boleh google kalau tak tahu jalan atau nak tengok lebih lanjut pasal Johor Premium Outlet.

FootNote ~ Selamat Menyambut Tahun Baru yek semua.





Read more

30 December 2011

Free Store : Long Beach

0 EDITOR COMPLAINING

Free store. Memang pertama kali aku dengar dan tengok pasal ni. Tapi kusyuk duk melayan Channel News Asia ada dokumentari pendek atau lebih kepada rangkuman cerita je. Ni aku rasa kira lain dari yang lain sebab kedai ni jual tanpa menggunakan duit, kad kredit atau sebagainya. Kedai ni menjual barangan dengan cara sister Barter. Haa ingat lagi sistem Barter? 
Ini bermaksud barang yang kita nak dari kedai tu kita kena wat pertukaran dengan barang milik kita yang kita dah taknak. Ok tak macam tu? Kalau nak tengok barang-barang dalam kedai tu bagi aku ok gak la kan. Lebih banyak kepada barangan pakaian dan aksesori je.

Kalau kat kedai bundle wat macam tu, memang best gak kan. Sebut pasal bundle ni, waktu aku study dulu memang aku suka pegi kedai bundle. Bukan suka pegi je tapi aku suka beli. Kat kedah dulu kalau tak silap aku Osama Bundle yang famous kot. Pakaian yang branded ala-ala lusuh gitu boleh dapat dengan harga murah. Well.. aku memang tak malu pon nak cakap aku dulu memang pakai dari benda-benda bundle ni. So what? hehehe yang penting aku suka. Kalau nak beli seluar jeans Levi's baru kat butik takkan dapat la bawah RM100 atau Rm50, semua tu mahal kecuali beli kat Kelantan ke kan, dapat la Levi's Thailand kepala kain grade AAA semua tu.


FootNote ~ Salam Jumaat buat semua. Best lak kalau dapat tido waktu gini kan kan heheh
Read more

26 December 2011

Jalan - Jalan : Di Kubur Mahmodiah

2 EDITOR COMPLAINING

Macam takde benda nak buat je kan? yep aku memang takde mende nak buat. Tu pasal sampai pegi berjalan amik gambar je. Saje nak berjalan. Dalam kepala otak aku pon ada ingat nak pegi tangkap gambar kat Kemayan City. Ala tempat yang famous pasal Shopping Complex berhantu. Walaupun tempat tu kat tempi jalan, kereta lalu lalang, bagi aku masih nampak macam berhantu gak. Macam-macam cerita orang cakap kan. 

Pasal tempat ni, namanya Tanah Perkuburan Mahmodiah. Bagi yang tahu kat kawasan JB ni, tak jauh dari Poliklinik Mahmodiah, belakang hospital. Dekat je kan. Takde benda gothic pon kat sini kalau berjalan di siang hari. Kalau malam-malam aku setakat lalu je la. Nak masuk? Pikir banyak kali gak.

Cuma kita dapat tengok keadaan atau suasana kat sini siang hari je. Malam hari? korang leh datang tangkap dan tengok sendiri. Orang ramai waktu pagi Hari Raya je. Memang ramai. Kalau waktu petang ke atau bukan hari-hari yang istimewa, takde la ramai orang datang pon.



Ni aku agak mesti air tukang pengali kubur ke atau air orang yang bersihkan kubur tu. Nape la dia tinggal air banyak gitu. Tak sempat nak minum ke atau terlupa nak minum? tak tahu la kan. Sendiri mau ingat. Ke masuk air hujan je penuh tu.


 Cantikkan pokok kat sini. Ada macam-macam bentuk. Yang penting, suasana kat sini sunyi je. Aku pergi pon takde la jalan jejauh cuma pergi duduk kat tempat yang sama, tangkap gambar disekiling je. Mana-mana view yang cantik, aku amik je.

 Apa yang best kat sini bagi aku sebab pemandangan kat situ. Pokok yang tinggi-tinggi, suasana petang lepas hujan. Macam ni la. Memang redup je.



FootNote ~ Macam mana pon, kita semua nanti mesti pergi kat juga kan? 

Read more

Hujan dan Hujan

0 EDITOR COMPLAINING
Dalam seminggu ni memang kawasan Johor Bahru sentiasa hujan. Jarang nak nampak matahari. Kalau dah tiap-tiap hari redup, tido memang best apatah lagi nak bangun tido ke nak pergi kerja ke kan. Terasa liat sesangat. Air paip yang suam-suam kopi setiap pagi tu dah rasa macam Air Batu Campur je. Tengah hari lagi la nampak kesannya. Selalu kalau bukak paip air waktu tengah hari, memang kompom air tu panas macam lepas jerang. Tapi skang ni sejuk gak, Pagi ke petang ke petang ke waima tengah malam sekali pon. Kalau tak kena gaya hari cuti pon leh tak mandi satu hari hahaha korang la. Bukan aku.



Kat kawasan tempat tinggal aku ni takde la sangat pasal air naik ke, banjir ke ape sebab kawasan tempat tinggi. So banjir tu takde la dalam kamus tempat aku ni tapi kalau kat kampung aku, semestinya di musim tengkujuh dan purata hujan sepanjang hari ni sah akan naik air dan akan banjir. Kecik-kecik je main air hujan dengan banjir. Skang tak lagi dah. Kalau skang, hujan aku rela lagi tarik selimut duduk dalam bilik. Takmo la kena hujan lagi kan.

Apa pon musim hujan macam ni kena la selalu berhati-hati. Yang bawak kereta pon kena la awas sikit. Mana la tahu tak nampak moto time hujan-hujan lebat ni. Brek lak takkan mencengkam la kalau jalan licin. Hati-hati. Yang bawak motor pon sama gak. Kalau rasa hujan lebat tu, berenti la kat mana-mana dulu. Hujan lebat ni kalau pakai visor sekali pon kan, helmet fullface pon, kalau dah lebat memang sah takkan nampak jalan kat depan tu. Jarak pandangan yang kabur. Part tu hati-hati. Kalau lebat, berhenti. Kalau dah rintik-rintik je, boleh la teruskan perjalanan yek.

FootNote ~ Hujan rahmat di musim hujan dan musim tengkujuh
Read more

DiGi iPhone 4SURE 4 ME

0 EDITOR COMPLAINING
Why do you want the iPhone 4S


Digi iPhone 4sure 4 me and why i deserved that? Okay i'm trying very hard in here and i really want the iPhone 4s. From what can i see at Youtube, phone review and many more i keep me want it really bad. People talking about Siri Application. Talking with your iPhone and the one and only is the iPhone 4s. You cant get it if you upgrade the OS on your iPhone 4. See what i mean?


For the first time, i cant believe this when Digi want to give a FREE iPhone 4s. Dreaming right? no. It's true and the iPhone sure for me because i can do anything i want just with iPhone. Before this when i using the iPod Touch, it't feeling familiar with the iPhone except, i can't make a call. But now, the new generation iPod Touch, you can make a call. So why not just using the iPhone 4s.

I just keep reading and reading all article about Siri, iPhone stuff, apps and review. Large electronic device and make it just smaller. The iPhone 4s. I can save my apps in cloud, can manage it even i am far away from my desktop. This make my life getting easy in handling the task. Taking picture are more great because it support 8 Megapixel. Many people wondering what is Siri and i love if i can chat with Siri. Asking anything. 







If there’s anything I like about iPhone 4S, it’s the Siri feature.




Conclusion : i want iPhone 4s and iPhone 4s 4SURE 4ME because
Siri : Siri not only understands what i say, it knows what i mean. Then, just like a personal assistant, it answers . How much more? Just ask, and Siri tells that, too

Performance : Two cores in the A5 chip deliver up to two times more power and up to seven times faster graphics. Because the A5 chip is so power-efficient, iPhone 4S has outstanding battery life

Camera : The you-can't-believe-it's-on-a-phone camera. behind every shot, it got 8-megapixel resolution and a custom lens with a larger f/2.4 aperture

1080p HD Video : With all-new optics, the light is always right, the color is always vivid, and everything will look even better

iOS : iOS 5 leaps even further ahead, bringing over 200 new features to iPhone 4S.

iCloud : It’s automatic, effortless, and seamless. And it just works.
Retina Display : highest-resolution phone screen ever. In fact, the pixel density is so high that the human eye is unable to distinguish individual pixels.

Face Time : iPhone to iPhone, iPad 2, iPod touch, or Mac over Wi-Fi.5 So no matter where they are, no matter where i am, i’ll always be there.

Compact and all i can get in one piece of device. I hope Digi and Nuffnang will full fill my wish in having an iPhone 4s. It will be a great and awesome present for entering the new year and new beginning of the year 2012.
Read more

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE

0 EDITOR COMPLAINING
Why is DiGi’s iPhone 4S plans the most affordable

The iPhone 4S is built with 6 new key features:
Siri - Apple's Intelligent Personal Assistant which helps you get things done just by asking
Dual-core A5 chip - delivers up to two times more power and up to seven times faster graphics
8MP camera - with all-new optics, advanced colour accuracy and more
1080p HD video-recording - shoot stunning HD videos everywhere you go!
iOS 5 - the world's most advanced mobile operating system with 200 new software features
iCloud - the easiest way to store and manage all your stuff online

PRICE : 
RM2,090 RRP: RM2,290
If you buy from Apple store, 16GB will be price RM2,199 , 32GB - RM3,499 and 64GB - RM2,990

The recommended retail price for the iPhone 4S is set by Apple and globally, the iPhone 4S is indeed priced higher as compared to the previous model. In addition to that, the new iPhone 4S is built with a faster processor, camera and SIRI which will give you the best mobile experience. 
Selected iDiGi customers is allowed to have early contract renewal at DiGi Store Online before 28 February 2012. Customers on the iDiGi 88/138/238 plans will be enjoying an average likely speed of 700 kbps(D/L) and 200 kbps (U/L).

Recommended Plan:
iDiGi 138
RM88
monthly
(with Auto-Billing)

Get rebates of RM5 x 24 months if you sign-up for Auto Billing
Buy any smartphone with DG Smart Plan™ and get additional savings up to RM480:
Rebates of RM15 x 24 months when you purchase any smartphone with DG Smart™ Plan 68 under the 24-month contract
Rebates of RM5 x 24 months if you sign-up for Auto Billing Promotions:
  • RM1,400 rebate (RM200 off RRP, RM1,200 total rebates incl. Auto-Billing)
  • RM100 waiver for administration fee
  • Free delivery with online purchase
  • 30-day free trial for DiGiMusic™ Play

When it come to affordable plan, that is sure for me and suit me well. Still looking for another plan to suit your iPhone? Think again.
Read more

23 December 2011

Trend Micro MYWeekly Giveaway

0 EDITOR COMPLAINING

WANT TO WIN ACER ICONIA W500? ALL YOU HAVE TO DO IS CLICK HERE TO ENTER THE CONTEST. QUICK AND EASY.



Read more

22 December 2011

DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST

0 EDITOR COMPLAINING

Are you kidding me? First thing come and across in my mind if i got the iPhone 4s, i will hug the phone just like a pillow and of course i will put he iPhone and lay it next to my pillow, see the phone blinking and shining at night, glowing in the dark and not to forget, having a chat with Siri. Why? From the bottom of my heart, i really want this phone. Indeed. Can't describe it and i try my best to picture it for you imagine. But... it still can't describe how i really want it bad.



Cute and beautiful ?Yeah i'm thinking in the same ways too. Hug, hold and argh.. don't know what to say if the iPhone really got in my hand, for REAL?. Maybe i'm gonna hold it just like that. Hold it and squeeze it? Oh man, what am i thinking? Really obsess and really make me addicted with the Apple product and i just install the iTunes, Safari and Quicktime Player for no reason. Just imagine if i have the iPhone , i guess.

iPhone 4s can turn my work station from this

INTO

A small scale  many function all in one, handheld workstation

The Benefit to me? It don't use too much energy consumption, handheld size or pocket size and new feature, Siri and iCloud. Store anywhere and take it anywhere and anytime. Really suitable for me if i can afford it but in this, i really hope and i will do what as i vow if i get the iPhone 4s. What is i vow? i will tell you if iSure Win iPhone 4S!

Read more

DiGi iPhone 4SURE SIRI ANSWERS

0 EDITOR COMPLAINING
Why Siri and DiGi are your best companions ?

Before this, we only got Yellow Fellow from Digi to follow us, wink! wink!, of course for better coverage and many more right? The one and only companion. When Digi want to have the iPhone 4s as a new medium in communication technology, which will give a double surprise and double the prosperous joy, you know why? That because, we gonna have a two buddies, SIRI and Yellow Fellow. When we need help and need someone so chat about or ask something, we just ask SIRI and after that, SIRI with use Yellow Fellow to interact with the knowledge of the Data Plan to find a suitable answer to give to the SIRI and pass it on to you. See the chemistry? Oh.. i see it indeed.


siri pro life  BEING FRIEND 

Siri on iPhone 4S lets you use your voice to send messages, schedule meetings, place phone calls, and more. Ask Siri to do things just by talking the way you talk. Siri understands what you say, knows what you mean, and even talks back. Siri is so easy to use and does so much, you’ll keep finding more and more ways to use it and that is why Siri need the Yellow Fellow for a guidance. If you still wondering about how Siri work, just jump HERE and the Yellow Fellow guy HERE. Just choose which one Yellow Fellow do you want 88, 138 or 238? The most cheaper plan so far. Chill out.


And now, when you think you are forever alone with iPhone 4s and while have a Digi Smart Plan, think twice because, these 2 buddies, gonna accompany you when you need, almost at the time. Smile.
Read more

The Hobbit: An Unexpected Journey

0 EDITOR COMPLAINING

Ok. Bagi peminat trilogi The Lor Of The Ring, hasik kerja Peter Jackson dan penulisan  J.R.R.Tolkien, dan aku sendiri memang akui minat dan addict dengan benda-benda TRILOGY ni akan ada movie yang baru keluar iaitu The Hobbit : An Unexpected Journey. Sebenarnya aku tak expect pon derang akan buat pasal Bilbo Baggin, iaitu orang yang ada pertalian darah dengan Frodo Baggins. Apa yang aku ingat nak sangat derang buat pasal Smeagol, iaitu si Gollum yang suka sebut "My Precious.. My Precious" tapi sayangnya, bukan la pulak kan. 
GAMBAR SEBELUM ADDICT DENGAN THE RING

GAMBAR SELEPAS KESAN ADDICTED SANGAT DENGAN THE RING

Teruk benor addicted dengan The Ring sampai jadi gitu. Kalau yang kurus macam aku ni dapat cincin macam tu rasanya aku dah tinggal rangka la kot sebab yang berisi jadi kurus gitu, yang kurus semestinya jadi rangka. Untuk yang berisi dan ada niat nak kurus, maybe korang leh cuba cara Smeagol ni yang menguruskan badan dengan hanya menjaga cincin. Terbaik kan kan?


Ulasan aku mengenai The Hobbit ni, kita cumalah dibawak ke alam Middle Earth gak tapi lebih berkisar pada Bilbo Baggin, suasana Shire iaitu perkampungan Hobbit yang dibawa lebih mendalam. Kalau secara kasarnya, waktu The Lord OF The Rings, takde pon dibagitahu secara detail sangat kan pasal cincin, pasal hobbit ni tapi kali ni Peter Jackson bawakkan macam mana peperangan epik diantara manusia, dwarf, pari-pari hutan, pari-pari sungai dan segala macam mak nenek makhluk yang korang tak tahu ni boleh bermula. Mungkin dah jadi trend sekarang buat filem kat luar negara iaitu permulaaan sesebuah kisah tu dibuat kemudian. 

Contoh yang aku dapat tengok macam filem epik trilogi lain iaitu Star Wars dimana episod III, IV, X yang keluar dulu kan? lepas tu barulah keluar episod I, II, III. Korang ada perasan tak? ke tak paham lagi ni? macam contoh yang lain, dulu kita ada filem Batman, Batman Return, Batman and Robin, tapi 2 tahun ni filem yang keluar, Batman Begin, The Dark Knight dan The Dark Knight Rises, dimana ketiga-tiga filem ni memang menerangkan tentang macam mana Bruce Wayne ni nak jadi Batman? Apa yang boleh buat dia nak jadi superhero walaupun dia takde kuasa? see...? Sebelum ni kita tahu dia anak jutawan, duit banyak berkoyan-koyan, mak bapak mati kena bunuh. Tu je kan? kan kan kan? Apa pon, jom saksikan trailer The Hobbit.


FootNote ~ Aku dah merapu banyak lak hahaha tapi pepon aku bagi 3 daripada 5 bintang. Layannn
Read more

Clash Of The Titans To Wrath Of The Titans

0 EDITOR COMPLAINING

Clash of the Titans Poster


Korang dah tengok Clash Of The Titans? boleh tahan best gak kan bila demigod Perseus dapat tahu dia separuh manusia separuh dewa atau orang panggil DEMIGOD yang cuba menyelamatkan manusia daripada dibinasakan oleh Kraken iaitu makhluk mistik kepunyaan Hades adik kepada Zeus tapi tu bukanlah penamat kepada segala galanya, ia adalah permulaan kepada perang yang lebih besar.

Wrath of the Titans Poster


Kali ni pengembaraan Perseus adalah untuk menyelamatkan Zeus iaitu ayahnya dimana Zeus telah berada di Underworld setelah di khianati oleh Ares iaitu anak Zeus dan Hades iaitu adik Zeus. Kiranya adik beradik tiri Perseus la ni cuma bezanya Ares ni dah pangkat dewa. Tapi kalau tak silap aku Hades dah dihantar ke Underworld oleh Perseus, camne dia ada balik eh? oh ok.. Hades dewa n dewa ni takleh mati la eh? gitu? ok apa-apa je lah.

Apa yang aku expect? kalau tengok dari video trailer, dulu Perseus atau Percy Jackson dalam versi moden, dia lawan Medusa dan Kraken. Tapi kali ni banyak pulak yang keluar. Apakebenda Titans ni? Sebenarnya ada banyak versi maksud TITANS kalau korang google, antaranya, TITANS yang bermaksud Titanic atau gigantic, sesuatu yang besar. Kalau nak diikutkan dari segi Greek mythology , TITANS ni dari golongan dewa gak yang dikatakan menjaga syurga yang mengikut dari segi kefahaman Greek tu sendiri. Golongan ni telah dikalahkan dan dibuang oleh Zeus selepas perang antara dewa yang terdahulu iaitu Titanomancy. Golongan dewa yang besar atau giant. Sebab tu dapat nama Titans. Semestinya dalam kategori spesis hudoh. So... Yang hudoh lawan yang cantik dan hensem, semestinya nak yang hensem-hensem je menang. hahahah Jom kita tengok preview, dan korang boleh kemukakan pendapat sendiri. Best gak ni kan cite ni. 


FootNote ~ Aku bagi 4 daripada 5 bintang. Nak wat camne, memang aku suka filem epik macam ni.

Read more

19 December 2011

KGCREW.tk yeah

5 EDITOR COMPLAINING

Saje bosan sebab tak tahu buat ape, aku sekadar lepak kat kgcrew.tk untuk bermain kuiz atau trivia. Sesekali isi masa lapang dengan menjawab soalan-soalan mencabar minda ni, memang best. Ada orang suka online kat Y! Messenger, Kampungchat, Mirc, Skype atau macam-macam yang ada kan. 

Bukan nak review apa pon, ada sampai satu masa tu tepu, dah tak tahu nak buat apa bila duk mengadap dan tenung depan monitor ni. Kalau ada rancangan best kat tv, memang dah kompom aku pegi tengok tv je so ini lah salah satu cara aku nak menghilangkan bosan ke ape. Tapi tak tahu la aktiviti korang yang lain camne kan. Kalau yang belajar tu, mengadap buku-buku, kalau yang kerja tu mungkin kuar lepak-lepak dengan kawan ke kan. Paling-paling pon, bersembang dengan pakcik Google atau Youtube. heheh

FootNote ~ AYCOOYM - Are You Completely Out Of Your Mind
Read more

18 December 2011

smoKING KILLS : TAK NAK !!!

7 EDITOR COMPLAINING

Over three-quarters of deaths among smokers worldwide were among men. Smoking kills than AIDS, drug abuse, car accidents and crime. Smoking tobacco causes 1 out of 6 deaths. Smoking can also cause some very serious diseases. Some people become addicted to smoking.

Lung cancer has caused more deaths in women than breast cancer. If a pregnant woman smokes, she has a greater chance of medical problems with her baby. Cigarette smoking is the number one cause of cancer death in men. Male smokers over the age of 35 are more likely to die from smoking-related diseases like lung cancer.  



Many children start smoking before they reach high school. They run the risk of smoking most of their lives. They could die of smoking-related diseases and because of that, smoker must change they lifestyle. Do an activity with family or friend and family should give them support to make them quit.
No-smoking Ashtray
Healthy lifestyle begin with you and only you can change the this. Log on at  www.gayahidupsihat.my  to know how to begin changing your life : quit smoking. Life a precious thing. Use it wisely before you came to the end.

Read more

Hari Ahad, Hari Hujan dan Hari kenduri.

0 EDITOR COMPLAINING

Hujan , cuti dan kenduri. Disebabkan kehadiran musim cuti sekolah dengan lambakan cerita-cerita kartun yang best membuat aku terbungkam depan tv sebab nak tengok kartun waktu cuti ni, memang pakej terbaik. Aku dapat jemputan kenduri tadi dari jiran rumah, hakikatnya aku memang tak bersosial sangat pasal kenduri kendara ni dan aku amik keputusan untuk pergi sebab sekurang-kurangnya lunch dah lepas. Tak payah keluar duit. Jahat tak pikir macam tu? heheh Gerak pergi tadi takde la hujan tapi petanda nak hujan tu dah ada, tapi aku bingkas bangun dan siapkan diri untuk pergi jamuan nasi minyak. Yeah. Korang teka aku amik gamba sape kat atas tu? hahahhaah


Oh.. maaf la, aku terlupa nak amik gambar lauk yang aku dah makan cuma yang aku ingat aduhai dah abis makan. Takkan nak tambah lagi kot semata-mata nak amik gambar, tapi takleh la benda dah kenyang, so aku sempat amik gambar yang dah abis makan pon. Membazir je kan. Terasa lauknya macam manis pulak. Tapi takpelah dah rezeki, aku makan je. Disebabkan rumah aku dengan tempat kenduri ni tak jauh, so aku abiskan makan cepat-cepat, jumpa tuan rumah, salam kukup ke salam kaut? haaa lupa suda, kemudian terus blah. Tengok hujan dah mula turun dengan lebat. Terus aku berlari-lari anak pergi ke kereta. Basah kuyup. Balik mesti kena mandi lain ni kalau tak demam. Kalau demam aku dah mula rasa malas nak buat aktiviti lak kan.


Ok gambar diatas yang memang takde kaitan langsung dengan kenduri kendara. Ntah nape aku saje letak kot sebab memang sedap hahaha dah makan la weh... best best best. Pe yang tertulis disitu ialah TIADA YANG LEBIH HEBAT DARIPADA MENIKMATI DAGING EMPUK YANG ENAK. DISAJIKAN BERSAMA HIRISAN BAWANG DAN ROTI BIJAN, IA KINI DINANTIKAN OLEH RAKYAT MALAYSIA SETIAP TAHUN.  Tada pa pa paa i'm lovin' it. Dah cukup dengan merapu meraban, pukul 5 jap lagi ada Spongebob. Moh la layan sesama dengan aku.

FootNote ~ Bila hujan, aku berubah menjadi Ero Senin in Sage Mode.

Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here