THE COCOON ™: Nov 27, 2009
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

27 November 2009

Selamat Hari Raya Aidiladha

0 EDITOR COMPLAINING
assalammualaikum wbt...

selamat sejahtera.

hari ni hari raya dan aku lak tak balik kampung. sebab nya tinggal lagi seminggu lagi untuk aku kerja dan balik kampung. sebab nak cuti selama lamanya. hahahha

so untuk raya ni aku kira takde benda yang menarik sangat nak citer cuma ada banyak benda gak nak tulis. lagi pon dah lama sangat aku tak update blog ni. harap BERUKband je ada... moden nyer takde. nak online mende.

dah connect hp sony aku dekat pc guna sim BERUKband tapi tak langsung takleh nak connect gak. ntah mende setting kena wat pon aku tatau ar.

hari ni bangun pagi tapi takde plan sangat. ingat nak g umah member je kat BBU. tapi member aku sorang yang tu je ar aku g. yang lain? umah opis mate aku tatau ar sangat. setakat tau yang kat Kulai je. heheh tu pun .. bercinta ar nak g. hahahhaha

satu hari makan benda sama je. takde benda lain nak makan kot sebab kat umah ada yg tu je.

dalam 3 minggu lagi adik aku nak datang amik barang2 aku kat umah. ingat nak angkut moto sekali masuk keta. hahaha keta pe? korang pikir sendiri./ hahahhaa.

ok ar out dulu. tetiba blur,.
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here