THE COCOON ™: Dec 19, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

19 December 2011

KGCREW.tk yeah

5 EDITOR COMPLAINING

Saje bosan sebab tak tahu buat ape, aku sekadar lepak kat kgcrew.tk untuk bermain kuiz atau trivia. Sesekali isi masa lapang dengan menjawab soalan-soalan mencabar minda ni, memang best. Ada orang suka online kat Y! Messenger, Kampungchat, Mirc, Skype atau macam-macam yang ada kan. 

Bukan nak review apa pon, ada sampai satu masa tu tepu, dah tak tahu nak buat apa bila duk mengadap dan tenung depan monitor ni. Kalau ada rancangan best kat tv, memang dah kompom aku pegi tengok tv je so ini lah salah satu cara aku nak menghilangkan bosan ke ape. Tapi tak tahu la aktiviti korang yang lain camne kan. Kalau yang belajar tu, mengadap buku-buku, kalau yang kerja tu mungkin kuar lepak-lepak dengan kawan ke kan. Paling-paling pon, bersembang dengan pakcik Google atau Youtube. heheh

FootNote ~ AYCOOYM - Are You Completely Out Of Your Mind
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here