THE COCOON ™
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

06 May 2018

Back for good

0 EDITOR COMPLAINING
Berhabukkkk habis. Posting ntah kemana-mana. Ini lah akibat bila sibuk dengan hal duniawi yg tak pernah nak habis.

Untuk tahun ni dan bulan ni, rezeki membawa aku keluar dari Port Dickson, terus ke Bukit Beruntung, Selangor. Apa yang aku buat kat selangor ni? Merantau dan mencari rezeki atau peluang yang lebih baik. Kalau kat tempat lama susah nak lekat, kita hijrah ke tempat baru.

Jauh perjalanan, luas pemandangan. Harap kekal lah aku kat sini. Insya allah.

-end-
Read more

02 July 2016

Ikut la aku

0 EDITOR COMPLAINING
Sampai satu tahap, kau pikir nak mati je. Bagi kau, mati adalah penyelesaian untuk segala masalah yang mencengkam hidup kau. Mati nak bunuh diri.

Memang mati tu abis kat situ je tp kau lupa plak pasal nk hadap malaikat dalam liang lahad, nak hadap hukum dan siksa nanti. Boleh ke tahan?

Memang setiap dugaan ada hikmah tp belum maksudnya membunuh diri untuk penyelesaian kepada segala masalah.
Read more

12 June 2016

sekali kena samun daaa

0 EDITOR COMPLAINING
Setelah lama menyepi, sibuk dengan kerja tetiba tergerak hati pulak nak tgk blog yang berhabuk setelah sekian kali nya. So ape cite nak share kat sini? Tak banyak sebenarnya. Untuk pekongsian perasaan, tempat kerja kena rompak olak pagi tadi pukul 5 di kawasan Bandar Sri Sendayan, Seremban 2. Agak terkejut sbb ni kali kedua di rompak oleh makhluk lahanat yg income dqri rompakan cuma RM 41.00, so mcm mana rezeki merompak korang di bulan puasa ni? Berkat tak?

Buat tukang samun tu aku doakan semoga Allah bukakan pintu hati korang ye. Cepat la kena tangkap. Ape pon tak terlewat lagi untuk aku ucapkan Selamat berpuasa pada rakan blogger dan reader sekalian alam.

Wassalam
Read more

03 January 2014

SHOW me LOVE

0 EDITOR COMPLAINING
Saje nak ekpresi mood pepagi yang dah berselang beberapa hari dah di tahun baru. Hari tu aku tengok iklan kat Channel 5 singapore pasal Celebrate TV50 ni, pastu dengar plak lagu background yang best sikit. Ghupenye The Wanted datang singapore wat konsert untuk tahun baru. Aku tak brape follow up sangat dengan The Wanted ni, tapi ada satu lagu yang menarik perhatian aku pada VT Celebrate TV50 tu. So aku cuma suka dengar lagu ni je tapi remix supasound. Ok lagi dari yg slow ori tu. huahahaha

Pastu ada MTV Video Vanguard , kuar plak Justin TImberlake tengah Medley. terbaik plak tu. Memang the best. huahahahhaah apa pon kita layannnnnn









[Nathan]
You should've known I love you
Though I'll never say it too much
Maybe you did turn to get me
Maybe I'll never know what I done

Now I'm lost in the distance
You look at me like a stranger
Cause how it looks right now to me
Is you were scared of the danger

[Max]
Could've shown you America
All the bright lights of the universe
Could have reached, the highest heights
A different place, a different life
Remember that night underneath the stars
For a minute I thought the world was ours

[Nathan]
All you had to do was show me love

[Jay]
Yeah it's true you know, we're not perfect
There's a fire inside of me
It means I'll fight for the things that are worth it
If it makes me feel complete
Cause I'm hitting rocks, and I'm taking shots
I'm prepared to lose everything I've got

[Tom]
Now I'm lost in the distance
You look at me like a stranger
Cause how it looks right now to me
That nothing can save us

[Max]
Could've shown you America
All the bright lights of the universe
Could have reached, the highest heights
A different place, a different life
Remember that night underneath the stars
For a minute I thought the world was ours

[Nathan]
All you had to do was show me love

[All]
Show me love, looove
Show me love, looove
Show me love, show me show me love...
Show me show me love...
Show me love

[Max]
Could've shown you America
All the bright lights of the universe
Could have reached, the highest heights
A different place, a different life
Remember that night underneath the stars
For a minute I thought the world was ours

[Nathan]
All you had to do was show me love
All you had to do was show me love




Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here