THE COCOON ™: Sep 9, 2012
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

09 September 2012

iOS 6 yeaa

3 EDITOR COMPLAINING
Yea iPhone 5 pon dah nak keluar dan aku bukan x sabar nak beli iPhone baru tapi tak sabar nak update iOS iPhone 4s aku. Bukan apa kan sbb salah satu yg aku suka part iOS 6 ni adalah FaceTime yang boleh buat over the cellular gitu. So x payah nak kena tunggu ada wifi. Itu adalah salah satu ciri firmware yang telah dikemaskini. Antara program yg di kemaskini adalah Siri, kamera, facebook utk iPhone dan ada lagi 2 3 jenis yg aku x ingat.

Bagi aku yg memang berminat dgn produk Apple ni memang selalu gak baca info2 pasal Apple ni. Produk pertama yang aku ada dari Apple ialah iPod Touch. X banyak beza dari iPhone cuma xleh call je. Heheh Apa pon memang x sabar nak tunggu 12hb ni sebab pada tarikh tersebut Apple akan umumkan produk terbaru mereka iaitu iPhone 5. Tapi tak tahu la derang nak letak nama pe lak kan ... Hehe
Read more

Takde kije la ni

1 EDITOR COMPLAINING
Malam ini kita kije overtime penyamun suma. Ai ai cip. Hahaha takde kije sangat sampai aku duk ulang tayang tengok movie P. Ramlee ni shiok woo walau pun dah brape kali tengok tapi x bohsan.

Ape plak aktiviti orang lain time2 gini yek. Kat jb ni dah hari-hari hujan, tapi x lama la hujan. Jenis hujab kejap2 he. Sape naik moto ni mmg kena prepared la baju ujan siap2. Karang x sempat nak g kije memang dav basah lencun suma. Ape pon all the best utk aku. Hahaha
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here