THE COCOON ™: Dec 15, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

15 December 2011

Naruto Live Action Videos Terbaekk

0 EDITOR COMPLAINING
Bagi aku yang ni paling terbaiklah. Aku sebagai salah seorang Kipas-Susah-Mati Naruto, memang suka sangat video yang telah dibuat oleh para peminat Naruto dan seingat aku jugak, aku dah tengok Naruto ni dari zaman aku belajar lagi. Bebudak housemate aku yang kusyuk duk download Naruto, Bleach, Fullmetal Alchemist dan banyak lagi jadi aku pon terbawak-bawak suka dengan anime.
video

Orang kata macam budak-budak je tengok kartun tapi kau tak tahu ke yang buat kartun tu bukan budak-budak? hahahah Untuk seseorang yang mampu mencipta karakter macam ni, memang hebat la bagi aku. Tak kisah la sape pon kan dan citer kartun apa pon, tetapi bagi aku derang ni memang hebat.

Kalau pembuat filem dapat buat macam ni. ish aku rasa memang terbaik lah. Result yang mengecewakan bagi aku adalah filem Dragonball tu sendiri. Tak sama pon macam kartun. Frust woo kan. Apa pon jom layan sesama video ni. Menusuk sampai ke kalbu weh hahahah

FootNote ~ sape suka tengok Naruto, angkat bulu idung cepat
Read more

TIDO awal seh

2 EDITOR COMPLAINING

Semalam entah macam mana condition characterized perut aku yang sakit semacam. Tak boleh nak duduk lama-lama mengadap pc. Aku ada gak google tengok pasal appendicitis ni, tapi rasanya simptom yang takde sama sangat kot. Ada gak aku tanya kengkawan yang lain, orang cakap mungkin la appendik, tapi aku tak rasa sebab benda tu. Nape? kalau aku lambat makan je yang akan jadi kesan sampingan macam tu.

Pukul 9 malam tadi aku terus baring atas tilam dan tido. Sedar je dah pagi tadi. Wahhh memang rekod aku tido awal yek. Selalunya pukul 2, 3 pagi baru la aku mula nak tido. Tapi takpe at least takde la rasa sakit bila dah baring dgn tido. 

Untuk pasal entry aku sebelum ni, aku ada mention pasal blog yang aku tak suka baca, heheh tapi aku tak mention pon sape kan? Tak elok aku nak aibkan orang. hehe tapi aku cuma nak bagitahu, yang aku tak suka baca tu maksudnya sebelum ni aku selalu baca, komen at least tinggalkan jejak kat shout tapi bila dah jadi tak best, aku memang tak masuk tengok la. Untuk yang aku masih berinteraksi kat Twitter, Facebook, shout atau komen tu, memang kira aku dah suka baca la tu. hehehe

Pembaca ni ada banyak jenis dan tak terkecuali aku gak seorang pembaca selain dari menaip kat blog neh. Ada yang baca sekali imbas je, ada yang baca siap dengan follow up komen, ada yang baca hari ni, esok baca yang lain pulak dan ada yang baca yang tuuuu je. hehe aku ni jenis pembaca ikut keadaan. Kalau nak santai-santai, aku cari la blog yang sekadar untuk bacaan santai. Kalau aku nak mencari ilmu, aku cari penulisan yang ada info dan ilmu lebih-lebih. Kalau yang nak mengata atau gossip-gossip artis ke ape, aku memang tak baca. Get a life la weh. Ada gak yang jenis sebijik-sebijik dari Surat Khabar. Tapi sebab aku ni jenis tengok terus kat Harian Metro atau terus ke website Harian Metro, aku memang tak check pon blog yang ada isi macam tu. Tak puas nak baca surat khabar kalau tak boleh nak belek-belek. hahahaha

Apa pun aku nak cakap terima kasih kepada kengkawan yang selalu berinteraksi dengan aku. Nak kena mention nama? Kalau rasa yang selalu berinteraksi dengan aku tu, korang tahu sendiri la yek. hehehe, Terima kasih sebab sudi menjadi kawan blogger. Walaupun tak berjumpa tapi ikatan terjalin dengan gaya penulisan-penulisan korang. Tulis je benda yang lahir dari hati korang dan tulis benda yang korang rasa nak share dengan kengkawan. Jangan statik sangat. Biar orang nampak diri kita dalam gaya penulisan kita. heheh tau.

Cik Suzlin, aku suka tengok blog kau sebab banyak contest hehehe dan sebab refrence dari kau la aku dapat Hada Labo free hahaha walaupun tak digunakan hahahahah terbaik tau, Sha My Heart thanks sebab tag nama kat entry hihihih

FootNote ~ lepas buat luahan, memang banyak idea yang datang. hahahahha
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here