THE COCOON ™: Nov 17, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

17 November 2011

:: Freak Out :: Sunny Day::

4 EDITOR COMPLAINING
Dah hari khamis? Cepat betul masa berlalu kan. Sedar tak sedar, rasa macam baru je lepas dari khamis. Esok dah nak jumaat pulak. Minggu lepas memang kerap hujan kalau nak dibandingkan dengan minggu ni. Dari pagi sampai ke tengahari panas je. Mood pon best sebab matahari yang terik, takde mood sedih sedih nak hujan ke ape kan. Minggu ni memang aku nak kena bagi happy segala bagai semua.

Disebabkan keadaan cuaca yang cantik dan cerah (ada redup mendung di kala hari) dan harapan aku agar tak hujan la yek, aku ingat mengadap ke dapur nanti. Nak buat SUP Daging. hahahha lagi lagi daging je kan. Dalam freezer aku tu daging korban tak abis-abis pon lagi. Mana leh simpan daging korban lama-lama kan. Rasa macam dah lama pulak aku tak makan ikan, sotong, atau udang. kan kan..
Balik balik citer pasal blog aku la, pasal re design la kan pastu ada entry emo emo gitu. Yeppp kebelakangan ni memang aku dalam mood emo, mood sedih segala bagai tapi alhamdulillah, aku boleh atasi semua tu. Yang penting kena nekad je dan tahu macam mana nak distract benda benda alah tu. Kalau leh sangat kalau asyik nak mendung je memanjang kan. All the best aku nak ucapkan kepada sape-sape tau. Pastu terima kasih sebab buat aku gini jugak. Takpe tak kisah. Aku paham. Memang orang selalu buat gitu pon kat aku. Aku redha je la. heheh opss termasuk sikit.

Ayuhh kita menikmati hari yang indah. Esok dah jumaat. Aku memang suka hari Jumaat. Penghulu kepada segala hari. Hari ni? takde spontan apa-apa pon. Selamat ber blogging

FootNote ~ Bila kau buat pilihan nak pergi kat orang lain, aku redha je. Pergi lah. Dah tak larat aku nak tahan-tahankan perasaan kau tu. Oppss
Read more

::Coming ::HOME::

2 EDITOR COMPLAINING
Courtesy of MSN
High-flying home girl Zee Avi is once more on the shores of  Malaysia, and she’s got one heck of a concert in mind for all of you! Malaysia’s foremost musical export, Zee Avi, will be making her way back down to Kuala Lumpur for a triumphant homecoming tour! The tour also includes Penang and Kuching dates, and you can bet you’ll get the very best out of our home girl, who’s second album ‘Ghostbird’ is now out and tunnelling into your ears.
When & Where:

KUALA LUMPUR
KL Live
17th November, 8pm
Ticket: RM98 (General) & RM158 (Premier)

PENANG
Straits Quay Convention Centre
19th November, 8pm
Tickets: RM78 (Pre-Sale), RM98 (At The Door), RM158 (Premier)

KUCHING, SARAWAK
Former Dewan Undangan Negeri
26th November, 8pm
Tickets: RM78 (Pre-Sale), RM98 (At The Door), RM158 (Premier)

Cover: RM98 (standard), RM158 (premium)

FootNote ~ Yuna, Zee Avi , Najwa and so many more...from indie to mainstream. No need reality show.
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here