THE COCOON ™: Jan 5, 2012
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

05 January 2012

Layan ni gak tak bosan Shinbei dan Padme

0 EDITOR COMPLAINING
Disebabkan banyak masa aku ada kat rumah, kalau tak kije duk umah dan kalau balik kije pon tetap duk rumah. Keluar pon kadang-kadang je tu kalau nak pegi makan dan kalau aku malas nak masak sangat. Pelik orang laki masak? zaman sekarang takde yang pelik. hahaha so kat sini aku nak memperkenalkan kawan baik aku yek. Nama derang ni? sepasang tau hehe mesti gelaknye kalau aku bagitahu nama hahaha ok2. Yang jantan namanya Shinbei dan yang betina lak namanya Padme. Ok tak? hahaha Kelakor kan? aku memang tak reti sangat nak letak nama so pakai letak je

Sangkar emas.. chewahh macam tajuk lagu je kan. Haa.. ni ler rumah derang berdua cuma bersebelahan dengan komputer aku je. Kalau sambil online, sambil la boleh tengok dan tegur. Kalau nak citer jenis atau baka apa, aku reti sebab aku tahu bela je hehe. Kurang-kurang ada kawan peneman dalam bilik kan kan




Petang kusyuk je dok tido. Ni la port Shinbei tido. Dia suka sangat nak mencari kat celah-celah. Kalau Padme lak suka tido kat tempat gegelung tu. Port tido dia la tu. Takpe janji hepi suda yek. Oh yeah Ni je la kije aku kalau takde nak watpe atau boring sangat, tengok dua ekor ni je. Geram pon ada. haiisshh



FootNote ~ Macam nak beli lagi sepasang. Bagi meriah sikit.

Read more

Ada gak yang nak tunjuk Baguih DOK ADA

2 EDITOR COMPLAINING

Okey.. okey aku paham memang kecoh skang ni tapi salah sapa? heheh salah aku jugakkk dohh..(Boboyot cakap Doh tu singkatan kepada bodoh). Oh i'm inesen bebeh.. kud u pogif mi. Watt a siam. kan kan. Ala sharing is caring la kengkawang. Bukan saje tak amik tahu. Aritu pelajar Malaysia merangkap RAKYAT MALAYSIA kena rompat kat London tu, kita amik tau gak, part yang jadi Homo Sapien kawan sejenis pon kita amik tau gak, dan terbaru yang pakai seluar legging  pastu bukak tudung pon amik tau gak. Dosa eh dedah gambar dia sana sini? Dosa lagi yang duk kija kat kilang percetakan surat khabar sebab duk cetak gambar di di muka depan media massa. Amikaw.

Ada orang bagitahu aku, hidup bermasyarakat tu fardhu kifayah. er.. maksudnya kita kena amik tau la kan, pastu part yang duk sebar gambar dia termasuk AKUUU JUGAK, adalah atas niat nak menyedarkan, nak bagitahu. Kalau rasa dosa tengok gambar dia, JANGAN tengok. The best part is, aku memang tak suka orang tunjuk baguih. Cukup-cukup la hat baguih dok ada noh. hehehe

Kata tokey moto dalam cite bujang lapok " ini aku punya moto, aku punya suka la " dan seriously kebenaran tu memang perit. Nak tak nak... telan je la weh. Amalina pon dah bagi penjelasan dan what ever it is thanks la yek sebab bagi penjelasan. Dia tu kira kebanggaan rakyat Malaysia la sebab bijak, study luar ke ape bukan dia sorg je yg study kat luar, ramai lagi. kalau tak caya, korang tengok je surat khabar time bulan puasa, hahahaha ramai kan kan...ya udah ... tak cakap hal orang tak bermakna kau tu baik. 

FootNote ~ Guilty As Charge. Teringat mende ni kalau tengok cite pasal loyar-loyar. Best.

Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here