THE COCOON ™: Dec 14, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

14 December 2011

OK... Skang Kau Dah Menggangu ZEN aku.

6 EDITOR COMPLAINING

Ok. Aku dah mula rasa annoying je bila aku tengok kat dashboard blog aku ni, blog yang aku rasa dah remove tetiba muncul balik. Ape ke hall adoi...Blog sape? tak perlu la aku nak menambah dosa korang dan dosa aku dengan mengumpat benda-benda ni kan. Bior aku sendiri yang tahu tapi memang betul sampai satu tahap tu rasa takleh blah terus. Delete, ada, delete je ada. Mamposss. Inner Peace... In...Inner Peace.. (Mode : Master Shifu), zen, ying and yang, peace semua dah terganggu ni. Timeline aku terganggu wehh hahahha

Oleh sebab tu bila scroll je blog yang orang update, aku scroll cepat-cepat je. Malas pulak nak tengok title entry dia yang macam konon best. Yelah yelah.. ko sorang je best, seo tinggi sampai langit ke 7, oh ko sorang  je yang cepat update dari orang lain hahaha giler ar. Tak pernah la aku blogging sampai rasa terganggu tahap Jurus Siluman Angkasa Menepuk Loceng Buddha bertemu dengan jurus Pagar Ruyung. Watta Fish?

Bukan tu je, banyak benda aku rasa terganggu la. hahah adoi..tak best woo macam ni. Peduli pe ko nak bagus ke ape kan, tapi terganggu la Medula Oblongata aku ni. Boleh bergegar la kranium aku ni tau. Tak pasal-pasal aku dah termasuk dalam blogger yang suka duk mengumpat orang pada hal aku taknak la ngumpat-ngumpat neh. Buat bazir entry aku yang tak akan tally dengan komen aku la weh. hahahah.

Sambil lari masuk bilik, tekup muka dan terjun atas katil. Konon bajet bagus la tu wat gitu. hahaha tu la, nak follow len kali, jangan follow ikut sedap tetikus wireless kau je. Baca dulu. Kalau entry bajet bagus, cukup setakat tu tapi kalau entry yang kau rasa tally dengan kau, teruskan beb. (panjang betol suara hati aku berkata-kata)

TAMMAT

FootNote ~ Aku memang dah lama grad, and boleh tahan la aku punya buta kayu, so what? ada masalah ke?
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here