THE COCOON ™: Jun 11, 2010
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

11 June 2010

So damn tired and sickness

0 EDITOR COMPLAINING
selamat pagi petang siang malam dan segalanya,

cum sekadar nak share hari-hari yang aku lalui je. kalau dah sebahagian jiwa dah hilang, tinggal je jiwa yang separuh tu untuk hidup, aku pon tak bleh nak citer macam mana dah. dalam minggu ni, aku perasan gak selang 2 hari aku kije, cuit.. kije... pastu cuti lagi.. kije... kendian cuti lagi. adoi.... tak tahu la camne aku nak citer...rasa macam nak brenti kije je. yelah tengok keadaan aku sendiri yang menunjukkan prestasi kerja yang tak bagus.

untuk kengkawan sekerja aku, maaf la sebab menyusahkan korang. dah la ramai yang berenti, aku lak yang duk kerap cuti, so man power tu dah kurang. gerenti department jdi tunggang langgang sket. ikutkan hati memang la aku nak kije. yelah berat sama di pikul, ringan sama di jinjing. bukan kerja sebab nak kipas ke bodek tapi sebab kerja tu adalah periuk nasik aku jugak. aku kerja sehabis baik dengan memberi komitmen seboleh-bolehnya.

wold cup dah mula, aku pon excited gak neh sebenarnya. harap-harap BRAZIL atau ITALY boleh jagi juara. GERMANY pon pasukan favourite aku jugak sebenarnya.. hehehe sokonng je yang power je eh.. hahahaha takde lah sebab power tapi sebab dah minat. hahahahaha

minggu depan training aku kat Plentong dah kena cancel sebab hari yang sama aku kena pegi skudai sebab ada stocktake helper kat sana. rasanya kan jumpa kot ex-bos aku time kat kuantan dulu tu. hahahha adoi...

walaupun hidup aku neh mendung je selalu, tapi bila ada sinar harapan sket, aku rasa dah ok la kot. tapi takde la sampai meletakkan harapan tu 100% walaupun aku tak tahu orang lain meletakkan harapan kat aku ni 100% gak atau tak. buat yang membantu tika aku jatuh tersungkur neh.. terima kasih. buat juga yang memahami dan mencabut pisau yang terpacak kat belakang aku neh pon.. aku ucap terima kasih sangat-sangat. ada di saat aku memang perlukan untuk aku berpaut sebelum aku bangun. walaupun dah banyak kali jatuh tapi memang aku menghargainya.
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here