THE COCOON ™: Nov 14, 2008
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

14 November 2008

welkam dinner

0 EDITOR COMPLAINING




wah wah wahhhh....

dah ada kije balik. takde ar aku buhsan cam dulu lak. yela.. sebulan lebey aku duk saje je. dtg kije tapit akpde kije. skang dah bz sket duk check model KXMC6008CN. hhuhuhuhu... otak pon dah macam blur-blur sikit.

hari jumaat jap lagi rehat g solat jumaat kul 1.00.

hari rabu ari tu kompeni aku ada wat welkam dinner untuk new member atau dengan kata lain jamuan makan-makan untuk staff baru. cam sesi suai kenal ar.
haaaa... tu dia.. haku ar tuhh. semeja dengan er.. dengan.. huhuhuhuuh.. ntah sape ntah.. kekekek.. ni kira satu kerja tempat dgn haku ar. tapi sorg tu yg tengah-tengah tu je satu floor dengan haku..
ni bos aku nih...mr Tanaka-san. best dia duk joget pocho-pocho dengan bebudak baru yang wat persembahan.



Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here