THE COCOON ™: Nov 14, 2011
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

14 November 2011

::TATTOO::Damn Girl:: RAW::

3 EDITOR COMPLAINING
Yeppp... damn... memang damn.. hahahaha benda tu mungkin biasa la kot tapi bagi aku yang jarang tengok perempuan bertatu ni agak teruja bila dapat tengok. Setakat yang tipu-tipu kat KL Gangster tu tak heran, lagi satu kalau yang bukan duduk semenanjung kan, memang ada yang letak tatu. Rare dan ganas gitu. Point aku sekarang cuma bila aku tengok perempuan ada tatu, rasa macam takleh nak pusing kepala tengok kat tempat lain suda (hahahah jahat gile mata) tapi untuk seorang muslim dan islam, memang diharamkan tatu.

Dalam pukul 8 tadi aku pegi ke kedai mamak, tapaukan mee goreng, mata aku duk tengok la sorang amoi ni.
Cantik hahahah memang la kan kalau nak dibandingkan dengan aku yang agak bulan gelap ni. Naluri seorang lelaki yang sekadar nak tengok je. Tapi benda yang buat aku tertarik bila dia duduk dan membelakangkan aku pulak tu. Entah macam mana laaaaa aku boleh terpandang belakang dia pulak kan hahahhaa gila jahat punya aku  , kan otak aku memang jahat sikit kan. Takleh nak kata pe kan sebab dah lumrah aku memang seorang laki.
Tapi bukan aku nak cakap aku seorang laki gatal ke ape kan tapi apa yang kita tengok tu mesti kita nak tahu. Kalau korang ternampak pon mesti korang mesti korang tengok gak kan. Tapi part yang best bila baju belakang amoi tu terselak sikit.. adoiii jahat tol aku ni kan. Aku ternampak la tatu dia tu memang cantik la tatu tu sebab kaler maler lagi kan. Nasib baik la chinese, n bukan melayu ke ape. Stail woooo. hahahah stail pon aku tak sampai lagi nak pasang niat gitu. Tak molek untuk kulit la walaupun benda tu wat orang rasa gerun hahaha tapi kalau perempuan pakai tatu bukan jadi gerun tapi jadi ape ehhh erk.. jadii.. jadi.... ntah jadi best kot. hahahah dengan designnye, dengan kaler lagi. Tu je yang aku tengok. Bukan tengok benda lain pon. Takde nak nampak dia pakai G string ke ape. hahahahah

Huahahahah entry merapu hahahah so aku kena stop sebab nanti orang pikir aku pervert lak sebab duk tengok belakang baju orang pompuan yang terselak. Nasib baik bukan aku sorang je berdiri yang duk tenung walaupun aku tak perasan ada ke orang lain tenung macam aku tenung. Kalau leh snap gamba, memang aku snap la kot hahahahha tapi kena mintak kebenaran kat orang tu dulu la. So kat sini aku letak gambar ihsan dari pakcik google sudah la yek. wassalam.

FootNote ~ tatto macam iklan Maybank gitu kat betis... muka harimau best gak kan
Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here