THE COCOON ™: Feb 19, 2012
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

19 February 2012

Super SUNDAY !

5 EDITOR COMPLAINING

Happy Super Sunday ! hahhaa takde mende yang happy sangat pon walaupun aku agak frust sebab terlepas game Chelsea. Semalam? aku tengok game Arsenal je la tapi takde la menarik minat aku nak tengok sangat. Bangun awal hari ni. Yeapp.. sepatutnya aku takleh bangun awal sebab aku tido pukul 4.30 pagi tadi. Kalau nak di ikutkan E.T.A aku bangun dalam pukul 11.00 atau pun paling lewat, pukul 1.30 tengahari. Har Har Har

Hari minggu, hujan lak tu kendian sejuk memang sesuai sangat lah kalau sambung tarik selimut balik ni. Apa cerita best kat talibesen? Tak sempat aku nak selak kat surat khabar di bahagian intisari rancangan tapi rasanya takde yang menarik la kot. Update blog, check email, facebook pastu pasang lagu dan sambung baring. Itu jela aktiviti aku.


Read more

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here