THE COCOON ™: ::STATUS = Glitterati :: Ditarik balik ::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

21 November 2011

::STATUS = Glitterati :: Ditarik balik ::


Yep.. memang aku terkejut. Alih-alih tadi pagi ok je kan. Masuk malam, status aku terus diturunkan kepada ahli biasa je? Whatta hella ? huaaa teruk betol la gini. Rasanya blog aku ni takde la benda-benda racist, politik ke, double iklan ke, tampal iklan lain ke, melucah ke atau ape pon kan tapi status dah diturunkan.

Tadi baru nak ping blog aku kat innit, tetiba tak boleh lak. Dia cakap aku bukan status glitterati pulak tu yang terus g dashboard Nuffnang tengok jadi ahli biasa pulak dah. huaaa frust betol la. Tak pernah la jadi lagi ni. So aku pon terus la anta tiket (tiket pertanyaan) dan nak tahu kenapa sebab status aku ditarik balik.

Dah la kalah dalam contest untuk dapat hp BlackBerry Torch baru hahaha frust gak tu, pastu dapat pulak macam ni, lagi bertambah frust. hayooo... nape lak malang neh. Takde rezeki aku la tu gamaknye kan? huaaa dah la life yang sebenar pon rezeki tak banyak gak.. opss bukan mempersoalkan apa yang Tuhan dah bagi. Termengeluh pulak aku ni. Tapi tu la... aku anggap memang takde rezeki aku lagi la kan kan.. sob sob sob

T__T

Frust menonggeng pulak... terpaksa pujuk ati tengok bola jap lagi.. huaaaaaaa



FootNote ~ Nak pasang inity pon tak lepas lagi ni hahahaha kalau tak, memang aku pasang suda.

7 EDITOR COMPLAINING:

Leods said...

baik ngko tgk football...haha

AciDFlynNWraitH said...

tu semestinya tengok, manakan mungkin tak tengok rugi wooo sape tak tengok hahaha

rozeeta rashid said...

haha. kesian. apa beza glitterati dengan ahli biasa? tak reti sangat menatang nuffnang nih. haha.

AciDFlynNWraitH said...

nanti sy wat entry

nadeafu chan said...

so..?lepas anta tiket org tu reply ape?huhu

Saiazuan said...

hmm bkn rezeki la tu.. aku pn x dpt bb tu.. kalah ngan HS.. siot nye HS! huhu heran gak ek kena tarik glitterati u

AciDFlynNWraitH said...

Tu la pasal. Tengok kat email, dapat resul contest The Cube tu, adoi... baru nak berangan2 dapat pegang BB torch baru. haha Pasal Glitterati tu, lepas anta tiket, keesokkannya, Nuffnang dah balas n derang cakap, akaun aku glitterati. Uik pelik... tetiba dapat balik hahahah

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here