THE COCOON ™: 12.34 AM paid time.. hahahha
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

28 May 2010

12.34 AM paid time.. hahahha

Salam all... to me to my blog and to whom that may concern...

letih pon ada, penat pon ada... kije ntah pe pe je neh...dah brape hari rasanya aku tak update blog ni. sedar tak sedar, dah lama gak la usia blog aku ni. kalau tak silap ni blog yang kedua aku kot selepas blog pertama tu dah jadi cam hampeh. 2-3 kali jugak la aku tuka url blog ni ikut kesesuaian aku sendiri.

kepala aku ni tengah runsing gak sebenarnya. dapat sms dari bos haku. ada  meeting lak sok dgn the big bos in da house pulakk. tapi memang lain macam je aku rasa. aku sorg jumpa dengan bos-bos lak. adoiii .. memang runsing sampai aku takde mood lak nak tido.

hahaha ntah la. nasib baik la aku kije petang. orang lains seronok cuti, aku la lintang pukang kije. hahahha dah kuli la katakan.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here