THE COCOON ™: Rest Day @ Tanjung Malim
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

21 October 2010

Rest Day @ Tanjung Malim

salam semua

hari ni rest. tak buat kerja pe pon sangat. bangun pagi tadi, siap-siap suma, sarapan roti canai 2 keping pastu pegi ke Bukit Beruntung sebab ada nak amik packaging keropok ikan segera. sebenarnya projek tu tak boleh jalan lagi. yang boleh buat setakat ni cuma la keropok lekor je. buat pun untuk ikut tempahan sebenarnya. ikut plan nak edarkan kat gerai-gerai sekitar tepi jalan gitu. tapi nampak tak jadi lagi sebab ada masalah teknikal dari segi adunan.

pegi tadi cuma cuci mesin, sediakan makanan ikan je. pastu pegi umah hafiz, amik packaging kat umah dia. dengar semalam kata nak hantar kat kedai tapi tak hantar pon. semalam dah cuci semua sekali dengan mop lantai. kira ok la tu. terpikir nak cat sket kat kedai tu, tapi rasanya kena buat lain kali sebab rushing nak g amik adik kat tadika pukul 12.

hari ni rest kat umah je, sambil pikir nak wat adunan baru keropok lekor. nampak gaya kena jual sendiri la pasni. kalau guna orang tengah pon, tak dapat untung sangat. takleh nak rotate duit untuk modal. nak g KL pon , bosan lak. lepak kat umah je la.

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here