THE COCOON ™: Untuk sape-sape yang sudi (Please..)
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

23 September 2011

Untuk sape-sape yang sudi (Please..)

Salam reader semua.

Takde benda sangat ni tapi nak mintak join je benda ni. korang join aku, aku join korang balik. hehhe untuk pengetahuan korang, aku baru je masuk benda alah ni. Macam best pulak. Sebab tu aku nak invite sape-sape yang sudi la kan boleh la follow terus link yang aku bagi ni.Bukan spam ke virus ke ape tapi lebih kurang macam program ipanelonline gak. Alaa.. yang kita wat survey pastu dapat duit tuu... yang ni lain sikit la. Nak kena invite kengkawan, aku invite kat facebook pon takde sambutan, so aku nak mintak lak tolong kat sini.
Mana tahu ada yang sudi nak tolong join sekali je kan. Kalau korang join benda ni, nak aku join balik pon boleh. Tinggalkan link kat komen.

klik link SINI pastu join leh tak? mintak tolong je ni huhuuh



FootNote ~ Tahap merayu mintak join. Harap ada yang sudi yek. huhuhuhuhu

2 EDITOR COMPLAINING:

Miss Dolce and Gabbana said...

haha..keisannya kat kau.Takpe habis final nanti insha allah aku free aku tekan la link tu.hehe

AcidFlynN Wraith said...

hahahaha ko la kawan yang baekkk ati hahahah chayok chayok untuk exam. Study smart.. jangan study hard hahahah

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here