THE COCOON ™: Happy 31oG dAY
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

29 August 2011

Happy 31oG dAY


Selamat Hari Raya untuk semua readers.

Tadi tengok result contest yang aku masuk, alhamdulillah... memang takde rezeki aku nak menang gak kalau dah main LIKE ni. hahaha.. takpe lah tu. Lupakan pasal tu kang nanti kalau pikir jadi lain lak. So skang aku nak pikir pasal Blog Day. Tarikh tutup kalau tak silap aku tinggal sehari lagi. So aku nak mencari gak blog-blog yang baru naik dan aku boleh review kat sini.

Aku kena review 6 blog dan insya allah lewat-lewat sket baru la ada idea timbul nak pergi selongar blog sape lak ni. Aku ni pon tak selongar jauh-jauh, paling jauh pon cari yang jadi followers aku je la. Hahahaha tengok je sape yang bertuah yang boleh aku review sket-sket kira macam aku suka bukak, tak lambat loading, takde mende yang leh bingitkan telinga nak baca blog. Kalau setakat nak dengar lagu kat blog ni, baik aku bukak lagu kat pc aku ni je. Lagiiii sedap buat halwa telinga aku nak dengar.

Apapon tahniah aku ucap kepada pemenang pertandingan duit raya tu, insya allah dah tak masuk dah lepas ni hahahha...memang takleh nak lawan la kalau contest Like ni. Dah ler tak ramai kengkawan kat FB tu, pastu lagi nak mencari. Nasib baik la ikhtiar sket-sket. dapat ler dalam 30 orang lebih gitu kot. Tapi biasa la adat bertanding.

Sempena berakhirnya bulan puasa ni, aku nak mohon ampun dan maaf lah kalau aku ada terkasar tulisan ke, kroang ada sentap-sentap ke kan. Daripada aku duk wat-wat baik, baik aku cakap terus pe yang aku tak suka. Jenis takleh nak kontrol la kalau nak bg orang sentap neh. hehhe... opss.. kena mintak maaf sekali lagi la yek ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri. 

wassalam

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here