THE COCOON ™: KGCREW.tk yeah
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

19 December 2011

KGCREW.tk yeah


Saje bosan sebab tak tahu buat ape, aku sekadar lepak kat kgcrew.tk untuk bermain kuiz atau trivia. Sesekali isi masa lapang dengan menjawab soalan-soalan mencabar minda ni, memang best. Ada orang suka online kat Y! Messenger, Kampungchat, Mirc, Skype atau macam-macam yang ada kan. 

Bukan nak review apa pon, ada sampai satu masa tu tepu, dah tak tahu nak buat apa bila duk mengadap dan tenung depan monitor ni. Kalau ada rancangan best kat tv, memang dah kompom aku pegi tengok tv je so ini lah salah satu cara aku nak menghilangkan bosan ke ape. Tapi tak tahu la aktiviti korang yang lain camne kan. Kalau yang belajar tu, mengadap buku-buku, kalau yang kerja tu mungkin kuar lepak-lepak dengan kawan ke kan. Paling-paling pon, bersembang dengan pakcik Google atau Youtube. heheh

FootNote ~ AYCOOYM - Are You Completely Out Of Your Mind

5 EDITOR COMPLAINING:

#ciksuzlin said...

owh. info baru ni. TQ2. nak main jugak lah~~

AciDFlynNWraitH said...

heheh benda lama tapi maybe baru kot utk org lain

rozeeta rashid said...

tak tau pun pasal kgcrew ni. wah otak geliga ni. hehe.

sha my heart said...

Blogwalking, baca entri blog orang.. tapi takkan pernah habis sb blog yg ada beratus ribu dah.

AciDFlynNWraitH said...

Eeta : heheh kgcrew.tk, kampungchat.com, kampungchat.net suma benda lama dah neh

Sha : nak membaca yang kualiti, bukan yang berkuantiti heheh

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here