THE COCOON ™: ::Pierre Cardin :: tablet::
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

21 November 2011

::Pierre Cardin :: tablet::

20 most stylish gadgets money can buy (Pierre Cardin)

Ni tablet lama ke tablet baru atau aku yang ketinggalan? sebab seingat aku, rasanya tak pernah lagi dengar pasal Pierre Cardin Tablet ni dan yang aku tahu cuma pasal kasut Pierre Cardin je. Untuk tablet ni, ia menggunakan Android 2.3 iaitu Gingerbread dengan paparan skrin 7 inci multi touch. Kelajuan processor pulak 1.0 Ghz dengan sokongan kelajuan RAM 512mb DDR 2.

Untuk spec yang lain rasanya sama macam tablet yang lain gak, ada wifi, 3G, kamera depan dan perisian sampingan. Semua hampir sama cuma jenama je lain. Tahan lasak ke tak, aku tak pasti sangat sebab tak pernah cuba lagi untuk lempar ke jalan.

Untuk harganya pulak ada dalam lingkungan RM1500.00. (telah diconvert dari Pound Sterling ke Ringgit Malaysia). Rasanya tak sampai ke sini lagi la kot kan. Kira ok kot tablet satu jenama dengan kasut? hahahah ntah. Baik aku amik Samsung Galaxy je. Tapi kalau untuk yang nak buat koleksi, boleh la sambar satu. yeahh

FootNote ~ Nak beli handphone pon tak lepas lagi, mau pulak berangan tablet. huahahahha

5 EDITOR COMPLAINING:

rebellist duck said...

design jer la cantik ni, nak kater kualiti bukan kepakaran depa. Harga tu memang agak mahal skit, sape ader duit tak habis2 boleh la beli kot. Pierre Cardin tu

AciDFlynNWraitH said...

derang cuba nak ada branding yang lain gak kot. tu pasal pierre cardin kuarkan benda ni gak. hehe

sha my heart said...

jenama kasut tu.

wei, apsal profil blog ko tak keluar apa2 pasal detail ko? nasib baik aku igt nama blog ko dan masih ada history. do something. =)

AciDFlynNWraitH said...

profile blog? author tu ke atau ape? print screen kat aku. otak tgh blur pulak hahahah

AciDFlynNWraitH said...

sha - aku dah adjust and repair dah hehehe

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here