THE COCOON ™: KITA BERKONGSI UTK SEMUA
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

18 March 2008

KITA BERKONGSI UTK SEMUA

Nak hp free x? btl2 x payah bayar, senang sahaja utk perolehi hp free n ada banyak lagi... nie x tipu btol2 free nyer, gini caranya:
1. Korang masuk ke sini: http://www.xpango.com?ref=91520118
2. Klik Mobile... then trus korang "Sign Up" baca pastu scroll bawah pelan2....
3. Isi refferal number dgn 91520118. Nanti akan ada email konfirmasi ke email korang yg dorg akan kasi refferal number kat korang jgk.
Makin byk kawan yg korang ajak bergabung makin byk point yg korang dpt dan ketika korang dapati jumlah point yg sesuai dgn hadiah / hp yg korang minta, hadiah akan dikirim mcm Hp ke alamat korang...
Sbg contoh, Nokia N73... nilainya 23 point, jd kalo korang boleh ajak 23 kawan buat register saja, dah bleh dpt Hp 2.. senang n best kan?? ajak atau buat advertise free, untung2 ada org masuk register, bukan kuar belanja atau jualbeli apa2, cuma dia klik register saja, terus masyuk, so sama2 la kita pakat ajak sesapa yg kita kenal tak kenal masuk... x ada yg ruginya... x bayar sama sekali pun! Good luck!
KITA BERKONGSI UTK SEMUA...

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here