THE COCOON ™: suatu pagi yang ceria di pagi waktu kerja
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

22 May 2008

suatu pagi yang ceria di pagi waktu kerja


assalammualaikum wbt..


ntah tak tahu nak mula mcm mana, penah ke korang bangun pagi2, pastu rasa dahaga sgt? aku ada gak rasa mc tu, bangun pagi pun lewat sket sebab semalam layan citer adam sandler The Longest Yard. klako lak. adik aku bz je duk sms tanya mcm mana nak tgk bola kat internet, aku cakap je la search kat yahoo. pagi tadi final Man Utd vs Chelsea. Tak tahu la aku dia tgk ke tak.
so, bangun pagi tadi pun lewat le, tapi sampai awal lak, heheh.. x sedor aku bawak moto laju sangat, sebelum ni bawak keta, jalan jammed teruk sangat antara nak masuk ke simpang ke senai.balik lagi teruk jammed. tapi aku dah naik moto ni, kira ok la gak kan. thanks la utk kawan2 kat tempat kija yang banyak tlg, walau pun waktu aku masuk mula2 tu, pemalu mcm sial.


x banyak sangat benda yang aku nak tulis pagi ni, tapi tu le, tiap2 kali ada idea yg nak kuar, mmg terus tulis, waktu blaja dulu pun aku selalu gak menulis , tapi tu le, dah lupa password blog aku. terpaksa la aku buka blog baru walaupun nama blog ni kureng enak sket dengar, tapi ape yg aa pada nama. kan kan...

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here