THE COCOON ™: Apabila bicara itu perak...
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

17 September 2008

Apabila bicara itu perak...

assalammualaikum wbt....

Macam biasa..hari-hari yang sama aku lalui. macam yang sebelum ni memang aku buhsan gilo. nak wat kija pun tension ar.. perangai seko-seko pun cam sial lagi ada ar. cam ada seko minah ni, aku tanya leklok, dia leh wat lawak bodo lak. aku dah semangat nak wat kija nih, terus down. macam nak amik je keyboard tu, hempuk kat muka babi tu laju-laju..maaf la yek. bahas aku memang kasar sket. hehe.. aku ni luahkan je pe yang terpendam kat dalam hati ni. kat sini je lak yang aku leh lepaskan kalau rasa marah, sedih atau geram dan juga gembira.

aku bukan takleh ikut cara orang lain kije, tapi biar la kena pada tempatnya. tol tak. ok la. aku ni bab membebel kejap je. mulut aku pun leh tahan. hahaha.. buhsan aku arini. tiap-tiap hari buhsan. jam dah 12.35 tgh hari. dah lewat kot kalau aku nak balik wat half dah. skang ni pun aku tengah cekalkan hati aku supaya tak balik awal. anasir-anasir tak baik, kata hati aku yang jahat tgh nek pujuk aku suh aku balik tengah hari, wat half day.. aku memang nak tapi dah terlambat tuh..aku skang ni tengah melawan dengan diri aku sendiri dah hati aku sendiri. hebat tol dugaan nih yek..

tak sabar aku nak balik..huhuhu..penat dan ngantok. ari ni aku ada baca pasal citer seram. aku ada letak dlm blog nih. kalau mana-mana yang dah baca tu, hehe.. best kan? bagi aku la.. aku baaca citer nih memang best. ermm.. aku tengok kawan-kawan aku yang lain duk kusyuk lak wat kija...rasa cam aku sorang je yang tak wat kija.. hahahahha... takpe arr rakpee..
aku blahh dulu. nak layan naruto jap nih.. hehehhehe

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here