THE COCOON ™: Pagi yang hening... jadi pemalas
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

10 September 2008

Pagi yang hening... jadi pemalas

assalammualaikum wbt...

hari ni, aku tak bangun sahur pun.. yelah nak kejarkan ngantok punya pasal, sanggup lak aku tak bangun sahur. dalam kepala otak ni dah pikir macam2 benda makan. huhuhu.. skang dah 10 hari posa. cepat tol masa berlalu. duk teringat lak kat family aku. ingat aritu first posa nak balik kampung jumpa umi. tapi bajet lak tak cukup. nak kena tlg adik aku lagi yang duk blaja. bagi duit blanja kat dia sket.

baru2 ni lak keta dia xsiden-te. mmg cuai tol adaik aku yang sorang nih. kalau dia pegang keta je. mesti la ada je benda takkena. tatau la aku pasal pe...banayk dah keta rosak sebab dia.. hehe.. aku ingat lagi, waktu dia nak amik lesen keta, aku yang kena ajar dia sket.. kalau abah aku ajar dia, mesti kena mrah nye. heheh.

pagi2 gini, aku tak banak sgt kije. dah brape hari asyik relax je. dtg kije, ngadap pc. kekeke... sempoi nampaknya... ni aku tgh tunggu kawan kolej aku dulu anta resume. nak tlg dia carikan kija je. mana yang boleh aku tolg, aku tolong la.. janji jangan lupa kawan dah..tu yang yang penting kalau berkawan.

posa lagi brapa minggu ja lagi. aku duk tgh plan nak bawak kueh raya pa kat kampung, plannak bagi duit2 raya nak adik2 aku lagi nih.. plan..plan..plan..

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here