THE COCOON ™: Gig @ jb
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

18 November 2008

Gig @ jb


wah waahhh wahh.. disini saja haku nak umumkan bahawasanya, Warna Warni JB mempersembahkan ROCK 2008 festival pada 21th December 2008 bertempat di City Plaza bermula jam 1.00pm. special performance : OAG, RESTRAINT, LAILA'S LOUNGE, Julies GOES OVERSEAS, INFLICT, ASTHALIN, THE CLOSED, REDEMPTION, TWENTY6ELEVEN, SECRET SILENCE, JHONS BREAD, JULIA TURNS WHITE & THE MIXED STATIK.

ada gak persembahan band dari negara jiran, STABBING DRAMA , MY PRECIOUS.

opening act by DE DAUN dan KELABU ASAP.

Rega tiket lak..pre-sale :rm20 (sebelum 10/12), pintu masuk lak rm22.. ha.. tungu bapak lagik... cepat-cepar ar g sambar... ops... silap. tak bagi tahu tempat nak beli tiket lak kan...ok. tiket-tiket leh didapati di :

-->N & Z CITY SQUARE
-->IQ WTYLE PANDAN MARKET
-->CT CAFE & DIVA (EXTRA)
-->POP KAKI CITY SQUARE


hahaha.. tu je ar yang haku leh baca akt flyer nih....kalau tak caya gak leh la copy flyer tu [pastu korang zoomkan yek... ok.



0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here