THE COCOON ™: The Begining Of Me The Lazy
~ AcidFlynn Wraith ~ Inspired by ~ AcidFlynn Wraith ~

Followers

Blog Archive

Blog

07 April 2009

The Begining Of Me The Lazy

assalammualaikum wbt....

arghhhh... lega kepala otak aku nih. kat tempat kija, punya la mengantok...lagi pon lagi pon aku punya kija mula lusa sebab esok aku cuti memandangkan sultan johor punya birthday. sebelum balik tadi aku check dulu schedule aku ada 2 kerja yang aku kena wat.. cantek la.. dah ada kija.. hahaha...

pagi tadi kat tempat kija, punya la susah aku nak melawan kehendak mata yang nak terlelap nih. hahha..g minum, hisap rokok.. kejap je hilang ngantok pastu datang balik mata kuyu aku.. nak taknak.. aku lelap je kat meja aku.. tapi lelap dengan cara berhemah dan berhati-hati la.. hahahah...kepala tu ngadap pc, tangan tu wat tongkat pipi aku, biar cover mata aku yang pejam nih.. tapi aku nih.. yang risau satu benda je kalau tido macam tu.. takut nanti aku tido terkejut sorang-sorang... hahahahhaa.. menatang nih yang takleh nak blah...tak pasal-pasal bebudak tu gelakkan aku lak.. memang lepak la. aku tido pon, tido-tido ayam je. pagi tadi aku sarapan roti je, pastu tengah hari makan nasik dengan ikan goreng masak kicap... soooodap tuuu... hahaha..


tak banyak program aku kat opis arinih...lepak kat meja ke...tengok bebudak lain wat kije sambil aku melayan perasaan aku sendiri.. email je dengan sesape yang nak email dengan aku.. hahha...

patutnye kan..aku niat balik kije terus nak tido sebab ngantok..tapi ntah. ada la benda yang wat aku hilang mengantok. masuk bilik aku teruskan on home teater aku, sumbat lagu HIM kat dvd player pastu sambil layan kepala otak aku dengan lagu HIM nih, aku bukak laptop, onkan internet aku sambil membalut rokok... hahah..handmade nyer. bukan rokok daun... jangan salah paham lak.. hahaaa.. pastu check ym aku, terus terlintas nak update blog aku,.. alanag-alang dah oleh online nih.. baik aku update je pe yang ada.. tengok jam dah hampir 6.45 petang.. huhuh.. nak topup hp aku tapi.. bajet la tak mengizinkan.. sabar je la...nampak gaya takde kredit la aku dalam 2-3 minggu nih... MmmmmMMMmmmMMMmmMmMMMMMMmmmmMMMmmm

so malam nih aku plan nak lepak dalam bilik je pastu online sampai muntah.. kalau dah muntah bab online, aku layan movie je kot.. bergantung pada perasaan aku ketika nih... hehehe..


kejap rasa best.. kejap rasa tak best.. pe kena la dengan aku nih.. emosi cam tak stabil lak.. hahaha.. Hurm...

lain kali la aku sambung.. dah ilang lak mood aku

0 EDITOR COMPLAINING:

Post a Comment

DON'T LET THE NOISE OF OTHER OPINIONS DROWN OUT YOUR OWN INNER VOICE AND MOST IMPORTANTLY, HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION ™

Popular Posts

Follow by Email

Google+ Followers

Total Pageviews

My Blog List

Search This Blog

PING

Blogged.my Blogged.my
Best View Resolution 1280 x 1024 [RECOMMENDED]
Donate Here